2777
2789
عنوان

شوهرم گفته....چه خبرتونه چههه خبرتوووونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 48 پست
اقا همشون پشمالو تنبل شکمو نیستن ها. نه تنبلم نه پشمالو نه شکمو. 

من شوهر تنبل شکمو پشمالو رد ترجیع میدم ب این هیولایایی ک تو نی نی سایت خانوما تعریف میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه شوهرت گفته چخبرتونه شوهر من خیلی وثت بود از نی نی سایت ناامید بود میگف نری عضو شی اگ بدونه الان ...

از مال  منم بفهمه عوض شدم میکشتم یواشکی اینجام

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍
نریزید سرم ولی چیزی ک تو تاپیکا خوندم و طرز صحبت و راهکار دادن کاربرا دیدم واقعا ۹۰درصد خانمای نی نی ...

اره واقعا من اومدم اینجا راه روش همسرداری یاد بگیرم یمدت ک توهم خیانت زده بود ب سرم

اره واقعا من اومدم اینجا راه روش همسرداری یاد بگیرم یمدت ک توهم خیانت زده بود ب سرم

حالا ب من یکی دوبار گیر دادن ک شوهرت خیانتکاره

فقط نمیدونم اینا شوهر منو از کجا میشناسن ک میدونن خیانت کاره🤔

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
عزیزم.تو چیکار کردی رفتی دکتر؟؟

نه نرفتم پریود شدم بعد میرم ی سونو بنویسه ببینم چطورم بعد دارم مشاوره های کاربر های گرامی @مامان_محمدمحسن  

و @azarjunii  

گیاهی عمل کنم جواب بگیرم

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍

به نظر من نصفشون که دروغ میگن

نصفشونم کارا و حرفای خودشونو سانسور میکنن...نمیگن چکار کردن که اون شوهره دیوونه شده از دستشون... بقیه کاربرا هم که معلوم نیست چندسالشونه فقط بلدن یه طرفه به قاضی برن

🖤