2777
2789
عنوان

شوهرم گفته....چه خبرتونه چههه خبرتوووونه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من قبل عقدم ترسیدم عقد‌کنم اینجام تاپیک زدم 

کلی بچه ها بهم گفتن نه حرفاشونو‌باور نکن اکثرا دروغ میگن😂😂😂😂

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
یعنی حال ادم بد میشه  توروخدا دوتا تایپک خنده دار بزنید حال کنیم این چیزا دیگه خیلی تخیلی شده ...

من زدم...داریم میخندیم بیا

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
خوبه شوهرت گفته چخبرتونه شوهر من خیلی وثت بود از نی نی سایت ناامید بود میگف نری عضو شی اگ بدونه الان ...

شوهرش نگفته چه خبرتونه ... اول عنوان های پربازدید این بود

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔

نریزید سرم ولی چیزی ک تو تاپیکا خوندم و طرز صحبت و راهکار دادن کاربرا دیدم واقعا ۹۰درصد خانمای نی نی سایت اصلا همسرداری بلد نیستن،دلم برای شوهراشون میسوزه

بعد میان راهکارم میدن😒

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....

چ خبرشووووونه چ خبررررشوووونهههههه ‌چچچچچچچ خبرشووووونهههههه😡😡😡😡

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
خوبه شوهرت گفته چخبرتونه شوهر من خیلی وثت بود از نی نی سایت ناامید بود میگف نری عضو شی اگ بدونه الان ...

شوهر اسی چیزی نگفته که😅😂

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

😂😂😂😂😂بخدااا من که وحشت کردممم

😕

👩‍💼مربی کسب وکار و درامد زایی پاره وقت    👈 مشاوره پوست و مو رایگان//       🔵🔴دارای نمایندگی محصولات ارایشی بهداشتی لدورا و هلث نوشن                 برگزاری دوره های اموزشی مشاور پوست ومو وفروش بصورت رایگان واعطای کد نمایندگی 

مرسی بابت تعریفت دیگه من نمیترسم از ازدواج...پشمالوی تنبل شکمو صفات خوبیه ایا 😐😂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.