میگم تست بارداری با وایتکس درسته؟ آزمایشم مشکوک به بارداری هستش و تست وایتکس یه لایه ی سه سانتی میاد روش و چند ساعت میمونه درسته؟ وایتکس من دامستوس هستش فرقی بین وایتکس هست؟
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من باردارم امتحان کردم اولش یکم کف میکنه ولی خیلی کمه بعد شک کردم به شوهرمم گفتم امتحان کنه ب ...
😂😂😂😂شاشیدم بخودم پس باید سیسمونی 2تا 2تا بگیرید جون😂😂😂😂
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity
شش تا تست کردم مثبت آزمایش مثبت ولی امروز آز منفی شده😢
مگ میشه😕
شانسه منه اول باید دلمو خوش میکرد بعدش میزد تو برجکم😔
خدابزرگه 10سال کاره من همین بود دیگ ول کردم بیخیال شدم،بعده 10سال در کمال ناباوری باردار شدم😍
عزیزم تست وایتکس ادرار نباید،زیادی غلیظ باشه وگرنه جوابش کاذبه و اینکه ادرار رو به وایتکس اضافه کنی نه وایتکس به ادرار رو که کف شدیدی میکنه و واسه همه جوابش یه شکل میاد...ببین ادرارت حداقل ماله سه یا چهار ساعت باشه که غلیظ نباشه اینجا جواب و درستمیده..من هرماه انجام میدادم ماهی که بارداربودم انجام دادم کف نکرد اما فقط میجوشید ومثه نوشابه که گاز داره....ازمن اندازه ده دقیقه همینطور میجوشید ولی ماه هایه قبلش سریع شاید کف میکرد اما حالت جوشش رو نداشت وسریع جوشش میخابید...ازمن ه درست در اومد باقیهرو نمیدونم که بعدش بیبی زدم مثبت بود
خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره ای مشکلی تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که کار تورو اون راه بندازه گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عزیزم تست وایتکس ادرار نباید،زیادی غلیظ باشه وگرنه جوابش کاذبه و اینکه ادرار رو به وایتک ...
برعکس گفتم .
وایتکس و به ادرار اضافه کنی
خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره ای مشکلی تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که کار تورو اون راه بندازه گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕