فکرنمیکنم فرقی داشته باشه از من فککنم ازون مدل قدیمی ها باشه ببین ادرارت نبایدغلیظ باشه وگرنه اینطوری میشه کف میمونه....و اینکه نباید زیاد باشه همش ته استکان یهبار مصرف اندازه یک سوم استکان کمتر داشته باشه وایتکس هم دقیقا همینقدر نه بیشتر از ادرار نه کمتر اگه یه کدومش مثلا وایتکسش بیشتر باشه کف خیلی زیاد میکنه و جواب باز کاذبه..ببین این کفش مهم نیست چون اکثرا کف میکنه اما اون حالت مثه قرص جوشان که گاز داره داخل لیوان باید داشته باشه و این حالت هم باید واسه ده دقیقه یا بیستر بمونه...بازم میگم ادرارتم نباید غلیظ باشه وگرنه جوابش کاذبه گفتم حداقل ماله سه الی چهار ساعت یا فوق فوقش ماله پنج ساعت قبل باشه...که ادرار غلیظ نباشه تاکیید میکنم جوابش کاذب میشه و هرنوع ادراری که غلیظ باشه کف میکنه و کفشم میمونه....دوما اصلا نگا بوش نخوره به دماغت مثه من خنگ حالت بد بشه و حس بویایی مو انگار میگی سیگاره تمامه بوهایه اطرافم...من حامله هم که بودم فقط یک هفته از دسشویی خونم بدم اومده بود...گلم من ناچاربودم اینکار و کردم اول تست وایتکس زدم..بعد بیبی چک نداشتم دوتا تست تخمکگذاری داشتم که یادم اومدم اگه اچ سی جی تو خون باشه جوابش مثبت کاذب میشه در زمان تخمک گذاری که دنباله هورمون ال اچ میگرده..واسه همین واسه کسانیکه امپول اچ سی جی زده باشن مثبت کاذب میشه اما قطعا چون بعده تاخیر در پریود دیگه اون هورمون نیست اگه باردارباشی و اچ سی جی داخل بدن باشه مثبت میشه ازمن بعدش تست تخمک گذاریکه گذاشتم دیدم یه خط کمرنگ انداخت درصورتیکه من فقط موقع تخمک گذاریم تستم مثبت میشد وگرنه کلا متفیه منفی بود..واسه همین خط کمرنگ شک کردم..فرداش با بدبختی بیبی چک گیر اوردم زدم هاله انداخت....یعنی درست بود جواب تست وایتکسم چون هرماه میزدم فقط نباید ادرار غلیظ باشه من خرماه که امتحان میکردم اندازه دو دقیقه یه کفه کمی میکرد بعد دیگه کاملا ساکت میشد و هیچ صدایه گازی نداشت اما اینماه که انجام دادم بازم کفش خیلی کم بود اما صدایه گاز مداومی داشت تا ده دقیقه و بیشتر هم صدایه گازش بود این یعنی مثبته