2777
2789
نه مناسبه قیمتت منم کارم خیلی تمیزه خدایی ولی بدوزم پولی بهم‌نمیدن منم دیگه قبول نمیکنم خیاطی 

یه زمانی با منم همین کارو میکردن روم هم نمیشد بگم چیزی که داری میدی خیلی خیلی کمه ولی بعدها زبون در آوردم و گفتم الانم میگم مثلا 200 نمیدن که یه 20 تومنش رو کم میکنن ولی باز خوبه قیمت رو بردم بالا تا تخفیف زیاد لطمه نزنه به قیمت اصلی😂😂😂😂

خدایا هزاران مرتبه شکر که صدامو شنیدی .....
 اختیار داری ...خیلی حس خوبیه که آدام کارهای خودشو خودش انجام بده من دانشگاه رفتی کلاس خیاطی هم ...

شما هم موفق باشین و سلامت 

اولین حس خیاطی زمانی هست که چیزی دوختی تمیز و عالی خیلی حسه خوبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته من ۳۰ سالمه عزیزم خیلی دیر به فکر افتادم علاقمند شدم رفته رفته 

اصلا هم دیر نیست از اول بهت بگم اطرافیانت رو پرتوقع نکن قیمت بگو و سر قیمتت بمون چون بعدا انتظار دارن مفتی بدوزی یا خیلی کم بگیری

یه زمانی با منم همین کارو میکردن روم هم نمیشد بگم چیزی که داری میدی خیلی خیلی کمه ولی بعدها زبون در ...

کار خوبی میکنی انشاالله خدا به کارت برکت بده و به خودتم تن سالم که کار کنی عزیزم😍😍😍😍😍

شما هم موفق باشین و سلامت  اولین حس خیاطی زمانی هست که چیزی دوختی تمیز و عالی خیلی حسه خوبیه

آره گلم خیلی خوبه ازدواج کردی؟؟؟

اصلا هم دیر نیست از اول بهت بگم اطرافیانت رو پرتوقع نکن قیمت بگو و سر قیمتت بمون چون بعدا انتظار دار ...

فعلا پیش نیومده  کلا خانواده کم جمعیتی هستیم شما فکر کن یه زن داداش دارم که خواهرش خیاط خانواده مادری هم پولدار اصلا سمت خیاطی نمیان خانواده پدری هم چند تا خیاط داریم🤕من فعلا تمرکزم تو حرفه ای شدن هست ولی خیلی هم دوست دارم کار کنم

فعلا پیش نیومده  کلا خانواده کم جمعیتی هستیم شما فکر کن یه زن داداش دارم که خواهرش خیاط خانواده ...

به مرور زمان اطرافیان بهت لباس میدن یکی که خوشش بیاد پشت سرش میاد ...خیلی خوبه آدم دستش تو جیب خودش باشه در آمدش واسه یه خانم خیلی خوبه هم شرایط کارش که تو خونه ای و به خونه و زندگیت میرسی

یه چیز دیگه اینکه من چرخ ژانومه گرفتم بهمن ماه باید راسته دوز داشته باشم سردوز جدا و اتو صنعتی هم ند ...

من چرخمو عوض کردم new life گرفتم 3.200ت یه عالمه هزینه داره برا شروع

میگم شما که خیاطی  فرض کن برا مادرشوهرت کلا مجانی خیاطی کنی هیچ وقتم بهت حتی تعارف نکنه که ...

واقعا ناراحت میشم خوب مگه تو خیاط نیستی و براش میدوزی چرا اون پول رو به تو نده ؟؟؟؟؟من واسه مادرشوهرم میدوزم خیلی کم ولی اونم میخواد هزینشو بده من با اصرار فراوان قبول نمیکنم چون خیلی خوبی میکنه در حقم.خواهر شوهرم هم میگه واسه مردم هر قیمتی میدوزی واسم منم همون قیمت بدوز من قیمت کم میگه اون خودش زیاد میزنه به حسابم 😂😂