2777
2789
بله خیلی چیزا لازمه منم ژانومه رو یک نوهصد گرفتم با زیرش دو تومن

خیلی گرون شده همه چی دوک سردوز شده 20 ._25 چخبره 5 تومن میگرفتیم همه چی 5 برابر شده

خدایا هزاران مرتبه شکر که صدامو شنیدی .....
واقعا ناراحت میشم خوب مگه تو خیاط نیستی و براش میدوزی چرا اون پول رو به تو نده ؟؟؟؟؟من واسه مادرشوهر ...

نه والا این‌بخدا من‌مفتی براش میدوختم به شوهرمم میگفت وظیفشه باید بدوزه مزد چی؟ برا اینکه ازش میپرسن لباستو کی دوخته نخواد بگه عروسم و بد گویی هاش لو نره میبره میده غریبه براش پارچه شو‌خراب میکنن میدن بهش 

بعد خشتکشو‌میاره برامن 

من بهم‌برمیخوره ولی حس میکردم زیادی حساسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا این‌بخدا من‌مفتی براش میدوختم به شوهرمم میگفت وظیفشه باید بدوزه مزد چی؟ برا اینکه ازش میپرسن ...

نه زیادی حساس نیستی من بودم خیلی بیشتر از تو ناراحت میشدم حتی همسرم هم از این کار مادرش ناراحت میشد و رک و راست بهش میگفت که زن من وظیفش نیست و لطف میکنه میدوزه و ....همسرت به مادرش چیزی نمیگه ؟؟؟؟

نه والا چیزی نمیگه  چقد خوبه که شوهرت پشتته

آره خوشبختانه قبل اینکه من چیزی بگم اون خودش جواب میده خدادوشکر خونواده ی همسرم خیلی خیلی خوبن من همشونو دوست دارم اگه شوهرت نمیگه خودت با خنده و با شوخی بگو 

آره خوشبختانه قبل اینکه من چیزی بگم اون خودش جواب میده خدادوشکر خونواده ی همسرم خیلی خیلی خوبن من هم ...

خداروشکر قدرشونو بدون 

من بخدا تو قوم ظالمین گیر کردم 

من یه مدت طولانیه دیگه میگم من حوصله خیاطی ندارم تا خشتکاشو‌نیاره برام زن  بی ملاحظه