2777
2789
عنوان

عقده ای هایی ک اندام و ظاهرنمایی رو نشونه فرهنگ و روشن فکری میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 39 پست
جامعه تفاوت های منطقی باید داشته باشه ن تفاوت های اسیب زا یکی دوس داره دزدی هم بکنه باید بهش اجازه د ...

الان چی کنیم ؟میگی همه باحجاب شیم؟خب ما حجاب نمیخوایم مملکت ما شاهنشاهی بود از اول یهو یه سری ادما اومدن و فاز همه بهم ریخت

🌸💕

عقده ای... 😐 چی میشه به حدی از شعور برسیم که پوشش همدیگرو سرکوب و تمسخر نکنیم .. ای خدا🙏🙏

پوشش و ظاهر هرکس تو محدوده شخصی خودش مربوط بخودشه و تو جامعه باید طبق هتجار جامعه باشه و این دعا باید در حق اون کسی باشه ک این اصل ساده رو درک نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو روبنده بزن سرت هم به کار خودت باشه 

اونایی هم که حجاب دوست ندارن رو تو قبر خودشون میزارن خیالت راحت با شما کاری ندارن

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!

مالزی و امارات و ترکیه هم بیکینی پوش دارن و هم برقع پوش 

مردم خوشحالن کاریم به کار هم ندارن 

مردمو زوری می خوای ببری بهشت 

تو نگران خودت باش عزیزم 

تحمل تفاوت ها نشون دهنده پیشرفت فرهنگی اون کشور هست 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
الان چی کنیم ؟میگی همه باحجاب شیم؟خب ما حجاب نمیخوایم مملکت ما شاهنشاهی بود از اول یهو یه سری ادما ا ...

اون عده ادمی ک اومدن زامبی نبودن همونایی بودن ک اونموقه به خاطر ظاهرشون خونه نشین شده بودن دقققت کن دوباره تکرار میکنم خونه نشین چون هنجار جامعه اینموقه بی حجابی بود اما خب تعدادشون کم نبود و یهو ترکید شد انقلاب 

الانم وضع همونه تا زمانی ک دولت و مجلس ما چشمش به غربو تقلیدو این چیزا باشه باید فاتحه پیشرفتو بخونیم تمون ایرادات جامعه الانم مال اون بخشیه ک همچین تفکری رو دارن چه تو مجلس چه دولت چه مردم چه خودروسازی چه هرچی دیگه 

مالزی و امارات و ترکیه هم بیکینی پوش دارن و هم برقع پوش  مردم خوشحالن کاریم به کار هم ندارن&nb ...

حالا خوبه قانون حجاب اجباریه. با وجود این اجبار بعضیا می خواهند شبکه های اجتماعی هم فقط تحت افکار خودشون باشه .

فقط تو ایرانه ک همه سرشون تو اون همدیگس.بعد ب هم.میگن عقده ای😂😂😂

عزیزم ابتدا کسانی ک جلف لباس و تیپ میزنن و باعث خیلی اختلافا و خیانتا و طلاق و کمه کم بعضی سرکوفتا میشن,سرشون رو تو اونجای ما میکنن بعد همچنان همونطور ک سرشون اون تو هست به بقیه مردم میگن بی فرهنگ و عقب مونده و خودشون رو با فرهنگ وباکلاس و روشن فکر هم میدونن اینه ک منم خواستم اگه چنین افرادی اینجا هستن یکم روشن شن و شاید دس بردارن از شیرجه زدن تو اونجای مردای مردم و اونجای زندگی زنای پاک 😒😒ببخشید چون شما خودت چنین لفظی رو به کار بردی گفتم با ادبیات خودت جوابتو بدم

درضمن محض اطلاع باید بگم من خودم ازون دست زنایی هستم ک شوهرم همیشه وحشت اینو داره ک من بخام خودنمایی کنم یا ازاد لباس بپوشم چون میدونه ک اونقدری ظاهرم اوکی هست ک بقیه مردا از تو چنگش درم میارن اینم برا خودستایی نگفتم در جواب این تفکر گفتم ک معمولا میگن کسایی ک حرف از پوشش میزنن به قولی لابد خودشون زشتن و نمیتونن و ... خواستم بگم نخیر ازین خبرا هم نیست ✋😘😘😘

عزیزم ابتدا کسانی ک جلف لباس و تیپ میزنن و باعث خیلی اختلافا و خیانتا و طلاق و کمه کم بعضی سرکوفتا م ...

چقد چرت و پرت گفتی😐😐😐😐ینی تو اینقد اسکولی ک.اگ.شوهرت حواسش نباشه زیر میری زیر یکی دیگ.میخوابی؟چون خوشگلی؟

من نمیدونم تا کی ما باید عقب مونده باشیم به این چیزا گیر نمیدیم آخه چه معنی داره روزنامه ۴۰.۵۰ سال پ ...

عقب مونده اون افرادین ک ظاهر الانشون عین انسان های نخستینه و نفهمیدن ک انسان باید مثل یه انسان ظاهر بشه و نه اینکه مثل حیوون تموم تمرکزش رو ظاهرش باشه و اینکه ندونه ک دوره غار نشینی خیلی وقته تموم شده و انسانی ک تو اجتماع زندگی میکنه بااااااااید خودشو موظف کنه ک برای سلامت جامعش تلاش کنه ن اینکه اونجا روبه لجن بکشه 

اره عزیزم تعریف عقب مونده اینه 

روزنامه 50 سال پیشم برای این اوردم ک الان خیلیا چشمشون به زمان رژیم شاهه خواستم بگم اونموقه هم افکار سالم بوده و همینقد شعور بعضیاشون داشتن ازین جهت بوده امیدوارم روشن شده باشی چون حوصله توضیح ببشتر ندارم 🌸😘

چقد چرت و پرت گفتی😐😐😐😐ینی تو اینقد اسکولی ک.اگ.شوهرت حواسش نباشه زیر میری زیر یکی دیگ.میخوابی؟چو ...

اولا ادبو رعایت کن اسگل خودتی دوما نخیر اول جمله رو بخون نمیفهمی برو ازیکی بپرس برات توضیح بده بعد بیا جواب بده من میگم اگر منم بخام برم تو خودنمایی و اندامم و ظاهرمو بیرون بریزم تو جامعه خیلی مردا دنبالم راه میفتن و شوهرم هم خداروشاکره ک زنی گیرش اومده ک هم خوشگله هم خوش هیکله و هم تموم این خوبیا فقط برای خودشه و مردای تو خیابون متوجهش نمیشن چون اهل خودنمایی نیست 

و من به جا اینکه را بیفتم جامعه رو به لجن بکشم و فکر مردا مردمو درگیر کنم تمرکزمو فقط رو شوهرم میذارم و برای جامعه همون سود زمینه کاریم کافیه نه اینکه انداممو بکنم تو چشم مردم. ن اینکه مثه بعضیا ک حتی زیبا هم نیستن با کلی عمل بالا و پایین و بینی و ارایش خودشونو به زور قابل تحمل میکنن و همون زیبایی مصنوعی رو هم تو چشم همه میکنن.  امیدوارم فهمیده باشی اگر نفهمیدی بشین یه چند ساعت فکر کن شاید فهمیدی 😝😘