2777
2789
عنوان

عقده ای هایی ک اندام و ظاهرنمایی رو نشونه فرهنگ و روشن فکری میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 39 پست

به توچه به من چه به اونچه به ماچهههههه پس به کیچه کی چیکه به تو کیکه 😲😲😲😲

دعوا میشه سنگر درس کنین

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره به نظر من هم هر کس طرز فکری داره و هیچکس نباید دخالتی بکنه تا نظر کسی رو تغییر بده..فرقی نمیکنه وقتی شما به اون ها توهین میکنین اونا هم به شما توهین میکنن....و اینو بدونین این موقعیت جغرافیایی هست که باعث شده مردم اینجا حجاب داشته باشن چون کشورشون اسلامی پس شاید کسی دوست نداره

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
پوشش در حیطه شخصی و داخل خونه شخصیه ن در عموم جامعه

بله من قبول دارم ولی کسی که معتقد ب این نیست رو چکار باید کرد ؟؟ لابد بکشیمشون  عزیزمن جامعه  پر از تفاوت هاست تحمل تفاوت ها نشانه رشد فرهنگیه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

واقعا برام جای تعجب داره شماهایی که دم از خدا و پیغمبرمیزنید دم از حجاب میزنید و روزه میگیرید هنوز اینو بلد نیستید که روزه اصلی روزه زبان ۲چشم و ۲تاگوشه برید خودتونو درست کنید کاری به اعتقادات و تیپ کسی نداشته باشید هرکسیو توی ی قبر جدا میزارن شما برو به کارای خودت فک کن

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

ولی ای جونم‌عشق من بهروز ببینید چی گفته 😍😍😍😍😍

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

حالا سوتفاهم نشه بلانسبت خانم های نی نی سایت اصلا نمیدونم زنای 37ب بالا چشون شده لباسای خیلی جلف باز میپوشن چشم های هیز وضعیتشون خیلی بده  انگار تازه18ساله شدن.البته اکثرشون 

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
بله من قبول دارم ولی کسی که معتقد ب این نیست رو چکار باید کرد ؟؟ لابد بکشیمشون  عزیزمن جامعه &n ...

جامعه تفاوت های منطقی باید داشته باشه ن تفاوت های اسیب زا یکی دوس داره دزدی هم بکنه باید بهش اجازه داد ک اینکارو بکنه !؟!

اینهمه خیانت و لجن از بیحیاییه هم مرد هم زن

من نمیدونم تا کی ما باید عقب مونده باشیم به این چیزا گیر نمیدیم آخه چه معنی داره روزنامه ۴۰.۵۰ سال پیشو آوردی اظهار نظر میکنی 

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین