2777
2789

من تا الان کاری نمیکردم ولی خیلی پشیمونم احساس میکنم یه خانم باید یکم به خودش برسه 

میشه راهنماییم کنید کرم و پماد و لوسیون و قرص و مراقبت های غذایی هرچی که استفاده میکنید و مفید بوده؟؟مرسی

ضدافتاب ژل شستشو مرطوب کننده ابرسان از واجباته پوسته

روغن نارگیل شامپوی خوب هم از واجبات موعه

بقیه کارا هم دیگه اختیاریه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی کارا میکنم  ولی هرجا میشینم میگم همه میگن اووو برو بابا چه حوصله ای داری درصورتی ک بنظرم زیادم کار سختی نیس..

❤من به این که خدا دعاهای شماهارو قبول میکنه شکی ندارم❤لطفا برای مادر شدن منم دعا کنید 😔  ب امید اون روزی که تیکربارداریمو بزنم☹☹☹

یه روز درمیون باشگاه میرم 

اندامم عالیه 

ماسک ذغال استفاده میکنم 

قرص ویتامین ای و ث میخورم 

حلقه میزنم تو خونه 

روغن رازیانه میزنم به دوستم 

روغن هفت مغزم به ابرو هام و مژه هام برای پر پشت شدن 

کاش تو همون سیاره ونوس خودمون میموندیم 😒