2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تقریبا ماهی 500

واقعا؟

چیکارا میکنی مثلا؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

من قبلا ماهی ۱۰۰ بابت مژه 

اصلاح و ابرو کم چون دیر به دیر میرم هر چندماه یه بار 

رنگ مو خودم میذارم هر چندماه با ۲۰ تومن 

کوتاهی و اپیلاسیون ندارم 

ناخنم نمیذارم 

خرید لباس و لوازم ارایشی هم سالی یه بار لوازم ارایش شاید 

اما چیز خوب 

لباسم متغییز

من ماهی۶۰ تومن باشگاه و ۱۳۰ کلاس زبان و ۲۰۰ تومن پسته و مغزها و ۲۰ تومن آرایشگاه و هروقت دوس داشته باشم لباس و اینا ولی هرماه نمیخرم واقعا اینقدر لباس دارم نمیدونم چکارش کنم پس خودمو تو لباس و کفش و کیف کنترل میکنم

واقعا؟ چیکارا میکنی مثلا؟

من باشگاه میرم کلاس ویولون میرم طراحی چهره میرم بیشتر خرج کلاسامه ولی عشق لباسم خوشم بیاد می خرم چون خودم شاغلم شوهر جان اعتراضی نداره    

من باشگاه میرم کلاس ویولون میرم طراحی چهره میرم بیشتر خرج کلاسامه ولی عشق لباسم خوشم بیاد می خرم چون ...

خوشبحالتون شاغلین

شوهر من نمیزاره کار کنم😐

ولی خدایی هرچقد پول بخوام میده و خرجم میکنه ولی باز میخوام خودم کار کنم ی درآمدی یا پس اندازی داشته باشم ولی نمیزاره 😐😒

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐