2777
2789

همین قد بگم ی ساعت پیش رفتم دو ورق قرص و یه بسته پنبه خریدم برا پوستم شد ۹۰😞

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون شاغلین شوهر من نمیزاره کار کنم😐 ولی خدایی هرچقد پول بخوام میده و خرجم میکنه ولی باز می ...

اشکالی نداره عزیزم خیلی عالیه که می خواد مواظبت باشه خودتو اذیت نکن خانومی کن 😘

اشکالی نداره عزیزم خیلی عالیه که می خواد مواظبت باشه خودتو اذیت نکن خانومی کن 😘

بهم انگیزه دادی

ممنون😘❤

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

من مجردم خرج لوازم آرایش ک اصن ندارم چون نمیخرم از ماتیک مامانم استفاده میکنم 

نوار بهداشتی زیاد میخرم 

خوراکی هم کم و بیش شاید ماهی ۵۰ تومن 

رفت و آمدم هم شاید باز بشه همون ماهی ۵۰ 

ولی لباس زیاد میخرم البته نه هر ماه ولی مثلا برای عید خریدم 

باز این هفته رفتم خرید اساسی کردم 

ک حدودا شد ۶۰۰تومن 

اگر خرج لباس نداشته باشم اون ماه ۲۰۰ تومنم نمیشه خرجم 

ولی اگر لباس بخرم شاید ی تومنم بشه ماهی

کلا من خق همرو تو این خونه میخورم چون بچه اولم و با فاصله زیاد از خواهر و برادر کوچیکم هستم خیلی بیشتر از اونا خرج میکنم 

هزینه غذاهایی ک میخورمم حساب نکردم نمی‌دونم چقد میشه 

من یکی ماهی یه بارمیرم ارایشگاه 

باشگاه میرم برای تناسب اندام فیتنس

اگه بشه میخوام برم سوارکاری یادبگیرم تابستون 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین