2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دقیقاً این شکلی ندارم، از اونایی دارم که استند دارن و دسته هاشون پلاستیک داره، مال من گوشه کنارای دسته هاش شکسته، رنگشم سورمه ایه، یه جاهایی رنگش رفته

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من دارم دوساله استفاده میکنم.رنگشون نرفتگشل هم نشدن.فقط یکی دوتاش افتاد رو مزاییک شکستن.اگه مواظب باشی که نیوفته هیچیشون نمیشه.من که خیلی ازشون راضیم دوباره میخوام ازشون بگیرم

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
یعنی خیالم راحت باشه بخرم  دسته هاش پلاستیکیه

مال من سدامیکن.پلاستیکو نمیدونم ولی خیالت بابت سرامیک راحت باشه اگه میخوای بگیری

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

اینه مال من.دوسالی میشه که استفاده میکنم.مداوم