2777
2789
عنوان

شیر دارم ولی دخترم نیست 😭بردارها نیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3717 بازدید | 187 پست
الهی آمین،  انگار یه قسمت از وجودم نبست، وسط آهنگ شاد گریه م میگیره، واسم فیلم کمدی میزارن ولی ...

نکن این کارارو به حکمت خدا ایمان داشته باش عمرش بدنیا نبوده میخوای با خواسته خدا بجنگی

برسه روزی که منم تیکر بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداصبرت بده، منم این اتفاق برام افتادولی تو12 هفتگی شایدباورتون نشه ولی منم سینه هام شیرداشت بعدسقط، ...

میدونی من بیست سالمه ولی دیگه سراین سقط کردن درد دنیاو کشیدم توبارداری سوم قلب بچه شش هفته تشکیل شد نه هفته دوباره رفتم واسه چک قلبش گوشیمو زدم روضبط ک صدای قلبشوواسه شـوهرم ضبط کنم ولی گفت قلبش وایساده دوتا سونوی دیگه هم رفتم همینوگفتن واقعا اونروز شکستم تادوهفته بعدش دلم نیومدسقطش کنم بازرفتم سونوگفتن قلب نداره جنین هم دیگه ازقیافه افتاده تاالانش هم نگه داشتنش برات ضرر داشت دیگه سقطش کردم دوسه روزبعدش داشتم خونموجارومیزدم هی لباسم قطره قطره خیس شد بعددیدم شیره ولی رنگش حالت زرد بود البته بین چهارتابارداری فقط این یکی قلبش تشکیل شده بود فک کنم واسه همین بود ک شیر داشتم یکم

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

عزیزم خدا بهت صبرو توان فراموسی بده منم یک سالو4ماه پیش سقط داشتم با اینکه تقریبا دوماهه بود و مثل شما باهاش خاطره آنچنانی نداشتم ولی نتونستم فراموشش کنم.الانم تو چشام  پر از اشک شد.

عزیزم خدا بهت صبر بده متاسف شدم ولی خودت رو نباز همون طور که باردار شدی دوباره باردارمیشی توکل کن به خدا  دوباره به امید خدا باردار میشی محکم باش امیدوارم روزهای خوشی در انتظارت باشه 

استارتر از حرفم ماراحت نشو توروخدا من خودم ۲ تا سقط داشتم که اینم که توشکممه دوقلو بود یکیش فوت شد م ...

عزيز لطفا برا منم دعا ميكني بدجور دلتنگ آقام ازوقتي كه بابام مريض شد و فوت كرد ديگه كسي نبود مارو ببرم دست بوس اقا

برا منم دعا كن كه زودي بتونم يه ني ني ديگه بيارم و سالم بمونه و دنيا بياد برا مستاجريمون دعا كن برا همه گرفتارا🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭😭😭

😭😭😭بمیرم واسه دلت , اخ ک چقدر سخته , از خدا میخام زود زود مامان شی عزیزم,دلم کباب شد , فقط استارت ...

اصلا اصلا. همین هیچی نبودن داره دیوونه م میکنه،  چی شد اخه 

خدایا هزاران بار شکرت
عزيز لطفا برا منم دعا ميكني بدجور دلتنگ آقام ازوقتي كه بابام مريض شد و فوت كرد ديگه كسي نبود مارو بب ...

عزیزم من با دل شکسته. واسه شما و همه منتظرها دعا میکنم. هیچ زنی در حسرت حس مادری نمونه. به حق آبروی فاطمه زهرا 

خدایا هزاران بار شکرت
انشاءالله زود دامنت سبز میشه عزیزم. 

ممنونم عزیزم حس میکنم دیگه بی عارشدم هی اقدام هی سقط هی اقدام هی سقط وقتی باردارمیشم بیشترازخوشحال شدن هی خجالت میکشم چون میدونم بازم سقط میشه

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤