2777
2789
عنوان

توروخدااا بیاییییید

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من با ۷.. ۸ کیلو با آب چاق کردم در روز خیلی آب میخوردم حالا هرکی میشنوه تو نینی سایت میگه ...

خدا از زبونت بشنوه خواهر

منم بی اشتهام اصلا نمیتونم با خوردن چاق بشم چون نمیخورم، ورزنم خیییلی پاییین در حد خنده دار بودن

بدنم هم همیشه کم آبه میدونم

یعنی میشه با آب خوردن چاق بشم؟

یعنی اگه بشه کلی دعات میکنم

خدا از زبونت بشنوه خواهر منم بی اشتهام اصلا نمیتونم با خوردن چاق بشم چون نمیخورم، ورزنم خیییلی پایی ...

اگه واقعا میخوای انجام بدی بهت بگم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام پیشنهاد میکنم هیچ وقت دنبال چاقی نباشید اگه چاق بشید یه روز حسرت این روزها رو میخورید

عزیزم من فکر میکنم شما لاغری بیش از حدو هیچوقت تجربه نکردین یا ندیدین، خیلی سخته از شوهرت خجالت بکشی چون خیییلی لاغری و عملا هیچی نداری

عزیزم من فکر میکنم شما لاغری بیش از حدو هیچوقت تجربه نکردین یا ندیدین، خیلی سخته از شوهرت خجالت بکشی ...

اره واقعا دقیقا

شماپیشنهاد میدی بخرم؟؟

عروسی کردم😄
عزیزم من فکر میکنم شما لاغری بیش از حدو هیچوقت تجربه نکردین یا ندیدین، خیلی سخته از شوهرت خجالت بکشی ...

ببخشید من قصد نارحت کردن شما رو نداشتم . شرمنده

پیشنهاد میکنم برید پیش یه دکتر تغذیه . بهترین فرد واسه مشاور دادن بهتون دکتر تغذیست

اگه واقعا میخوای انجام بدی بهت بگم

آره بگو انجام میدم حتما چون اشتهای غذا ندارم ولی آب میتونم بخورم، دکتر بهم گفته فشارت همیشه پایینه و بدنت کم آبه ولی خوب من اهمیت ندادم اگه میدونستم برای چاقی هم تاثیر داره حتما بیشتر آب میخوردم، حالا هم اگه آب خوردنش میزان یا روش خاصی بگید ان شاء الله حتما اجرا میکنم.

ببخشید من قصد نارحت کردن شما رو نداشتم . شرمنده پیشنهاد میکنم برید پیش یه دکتر تغذیه . بهترین فرد و ...

نه عزیزم از شما ناراحت نشدم شما که چیزی نگفتین، از لاغری بیش از حدم ناراحتم.