2777
2789
عنوان

توروخدااا بیاییییید

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 40 پست
نه عزیزم از شما ناراحت نشدم شما که چیزی نگفتین، از لاغری بیش از حدم ناراحتم.

ایشالا که به وزن مورد علاقتون میرسید 

من هم داداشم خیلی لاغر بود . اگه از پهلو وایمیستاد قابل دیدن و شناسایی نبود . در این حد 😅

رفت دکتر تغذیه یه سری شربت دست ساز بهش داد و خورد ... اشتها آور بودن ... بعد یه مدت که دید جواب نمیگیره و تاثیری نداره بیخیالش شد ... ولی یه مدت که گذشت کم کم چاق شد و الان شکمش اومده جلو و تو فکر آب کردن شکمشه 😅

آره بگو انجام میدم حتما چون اشتهای غذا ندارم ولی آب میتونم بخورم، دکتر بهم گفته فشارت همیشه پایینه و ...

من از روزی چند لیوان شروع کردم

اول عادت نداشتم ولی بعد چند روز مداومت عادت کردم و الان همش تشنم میشه دوست دارم بخورم

روزی یه بطری یک و نیم لیتری باید بخوری

حجمی که توی روز میخوری بهتره بیشتر باشه تا شب

فقط مشکل اینه که هر چند دقیقه دسشوییت میگیره پی لازمه توی خونه باشی یا یه جا که دسترسی به سرویس داری

من از ضررهای این روش خبر ندارم

اما هم پوستم خوب شد هم بدنم جا باز کرد

هم به مرور زمان روی اشتها تاثیر میزاره

فقط مداومت میخواد🤩😘😘

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روزی چند لیوان شروع کردم اول عادت نداشتم ولی بعد چند روز مداومت عادت کردم و الان همش تشنم میش ...

باشه کم کم سعی میکنم آب خوردنمو زیاد کنم

یعنی تابلوئه که آب بدنم کمه، پوستم خشکه زود چروک میشه، زبونم همش خشکه حالت تشنگی دائمی دارم، باشه ممنون عزیزم امتحان کنم خداکنه مشکلم از همین باشه و حلشه دیگه

خدا ببخشه . ایرادی نداره . موفق باشید

من اصلا اسم کاربریا رو نگاه نمیکنم، فقط نوشته ها، ایندفعه هم اتفاقی چشمم خورد.

برای اشتباه خودم واقعا متاسفم، فکر میکردم خانومید که اونطوری صحبت کردم  

برای شماهم متاسفم، حضورتون تو سایت خانوما که توش هزارجور حرف مختص خود خانوما زده میشه اصلا برام جالب نبود  

من اصلا اسم کاربریا رو نگاه نمیکنم، فقط نوشته ها، ایندفعه هم اتفاقی چشمم خورد. برای اشتباه خودم واق ...

کی گفته این سایت مختص خانوماست ؟!!؟ 

مگه بچه رو شما به تنهایی بدنیا میارید ؟؟؟ 

موقع ثبت نام نوشته جنسیت خود را انتخاب کنید ! پس واسه سازنده های سایت مذکر یا مؤنث بودن مهم نیست ! مهم تبادل تجربیات و راهنمایی دیگران .  نه کمتر نه بیشتر ...

در آخر هم خوب نیست درمورد دیگران زود قضاوت کنید ... موفق و مؤید