2777
2789
عنوان

اولین تاپیکم 😎از ازدواج کردن چی عایدتون شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 135 پست
ارامش يه همدم و همراه تو زندگي نصيبم شد و خيلي چيزهاي ديگه تازه يكي هست راحت و بدون منت خرجمو ميده ...

اینو خوب اومدی😂 شوهر بدبخت من تازه دیروز اومده 500 تومن گذاشتم رو دستش

و دیگر هیچ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج ادمو کامل میکنه

استقلال شخصیتی،مالی پیدا میکنی

ارامشی بدست میاری که دوران مجردی نداری

برای خودت یه خانواده مستقل تشکیل دادی

روابطت گسترده میشه و با خانواده ی جدید اشنا میشی 

و.....

چقدر خنده به سیمای شما می آید  
من نامزدم  قطعا اگه روزی متوجه شم اشتباه کردم حتی شب عروسیم یه تاکسی میگیرم میام خونه بابام می ...

ب توان لایک داری

اگ واقن بکنی

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

من ازواج نکردم ولی شدیدااااا یکی رو دوست دارم که حتی خودشم نمیدونه و بعید میدونم حسی بهم داشته باشه به خاطر همین کلا فکر کنم تا اخر عمرم سینگلی سر کنمشاید تا کمتر از یه ماه دیگه شوهر کردم 😁😁😁

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...

من ۲۹ ساله بودم ازدواج کردم 

درسم تموم شده بود شاغل بودم و مستقل ، عاشق همسرم شدم ۴ سال دوست بودیم شناخت نسبتا خوبی داشتم ازش فکر کردم کنار این آدم به آرامش میرسم و خوشحالم بعد از ۵ سال دخترمون بدنیا اومد 

الان ۱۲ سال هست ازدواج کردیم رضایت دارم کنار هم پیشرفت کردیم 

من مجردی خوبی داشتم به خیلی از آرزوهام رسیدم و کلی تفریح کردم الان هم اوکی هستم 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

همدم حامی دوست پناه آرامش عشق 

تو ازدواج بزرگ شدم معنی خوب و بد معنی زندگی رو فهمیدم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

من استقلال البته قبلا هم دختر مستقلی بودم ولی با ازدواج مستقل تر شدم یه شریک زندگی و یک همدم که دیگه واقعا نیازی به دوست تو خودم احساس نمیکنم از همه مهمتر آرامش روحی و یک دختر که همه چیزم شده هر روز از اینکه زندگیمو دارم خدا روشکر میکنم من مجرد که بودم ازدواجو دوست داشتم

غرق در زندگی خودت باش