2777
2789
عنوان

اولین تاپیکم 😎از ازدواج کردن چی عایدتون شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارامش يه همدم و همراه تو زندگي نصيبم شد و خيلي چيزهاي ديگه تازه يكي هست راحت و بدون منت خرجمو ميده ...

خرجو خوب اومدی😂👌

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

هر کسی که خوشبخته لزوما نباید ازدواج کنه چرا همه فک میکنن با ازدواج کردن باید خوشبخت شد؟؟؟

ب توان لایک داری موافقم

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

دقیقا

چون دوست دارم ک بپرسم😁✋

خودم مستقل دستمو میکنم تو جیبم  دستمو دراز نمیکنم شوهر ی قرون بزار کف دستم

والا من هم در عين ازدواج مستقلم و كار ميكم

نيازي نيست دستم رو جلو كسي دراز كنم

ازدواج براي من و خيلي از خانم ها فقط آرامش و حس لذت از تك تك لحظه هاي زندگي رو داشته عزيزم

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
کوفت..  زهر مار..درد  ..اعصاب خط خطی...  بازم بگم یا بسه😊

کفایت داشت ممنون✋

من ۲۹ ساله بودم ازدواج کردم  درسم تموم شده بود شاغل بودم و مستقل ، عاشق همسرم شدم ۴ سال دوست ب ...

عزیزم شما راضی هستی از اینکه ۲۹ سالگی ازدواج کردی ؟ ینی از ۲۵ با همسرت دوست بودی !؟ من ۲۰سالمه حس میکنم داره دیر میشه همش استرس دارم 😑

نه اون حرفایی که میزنی دستمو جلو شوهرم دراز نمیکنم یه قرون بداره کف دستم و حواسم نیست شوهرم سرش تو گ ...

به فرض میگم دیگه 

میگم یعنی خودم دستم تو جیبمه مستقلم

شوهر کنم که اینجوری شه

روزی هزار نفر مینالن از شوهرشون چ مجازی چ اتوبوس مترو پارک تو دادگاه که دیگه هیچی

من خودم مجردم عزیزم