پري٢١دريايي مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 549 عنوان سوزش واژن در بارداري 172 بازدید | 4 پست دوستان چند روزه سوزش وخارش گرفتم ..پمادي ك دكترم داد اصلا اثر نكرد..ب نظر شما چيكار كنم خوب شم آب نمك اثر داره؟! دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼 1398/03/21 | 10:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوین97 عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1752 وایییی پری منم یک هفته است همینممترانیدازول یه بسته خوردم فرقی نکردنمیدونم چه کنم دوهفته بعدم نوبت دکتر دارم خیلی اذیت میشم آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمیشوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
پري٢١دريايي مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 549 وایییی پری منم یک هفته است همینم مترانیدازول یه بسته خوردم فرقی نکرد نمیدونم چه کنم دوهفته ... با اب نمك شستم عسل زدم اصلا انگار ن انگار..قبل بارداري سوزش گرفتني پماد ركوبيزول ميزدم درجا خوب ميكرد..الان ميترسم بزنم..حالا شوهرمو ميفرستم داروخونه از دكتر بپرسه مشكلي نداشت استفاده كنم چون گياهيه..توام ميخواي همين كارو كن دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
سوین97 عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1752 با اب نمك شستم عسل زدم اصلا انگار ن انگار..قبل بارداري سوزش گرفتني پماد ركوبيزول ميزدم درجا خوب ميكر ... منم میترسم دارو مصرف کنم درمان خونگی هم بی تاثیره فقط باید برم داروخونه شیاف کلترومازول ببینم اگه ضرر نداره بگیرم.ممنونم خانمی آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمیشوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
masoumeh4321 عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 2504 سلام بروبچ؛ خوبین؛ خوشین؛ میخوام یه بخشی رو بهتون معرفی کنم که جواب سوالمو ازش گرفتم. کلینیک نی نی سایتاینم لینکش