2777
2789
عنوان

عموم میخواد دختر 16سالشو بده به یه پسر بی سواد و بی پول خدمت نرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه، باید به راههای مختلف جلوشون ایستاد و بیدارشون کرد.

ببینید تو همین سایت

چقدر تاپیک زده می شه خواهرم برادرم خواهرزادم میگه عاشق شدم و می خوام ازدواج کنم؟

به هیچ روشی هم نمی شه منصرفشون کرد

نهایتا ممکنه فرار کنن از خونه یا فریب بخورن

اینجا دیگه پدرمادر مجبور به رضایت می شن که آینده شو بیش از این خراب نکنه

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
آخه واقعا یه دختر 14 15 ساله از زندگی چی میفهمه     عقل ندارن دیگه

ما که تو سن مناسب ازدواج کردیم زندگیمون شده این نه حالا خیلی میفهمیم اتفاقا اینا چون هیچی نمیفهمن عاقلترن بهتر با شوهره کنار میان . مشکل فقط بیسواد بودن اون الاغه اح انقد اعصابم خورده😠

ببینید تو همین سایت چقدر تاپیک زده می شه خواهرم برادرم خواهرزادم میگه عاشق شدم و می خوام ازدواج کنم ...

خب پدر و مادر دوستانه و صمیمانه از فرزندشون میتونن بخوان که با هم پیش مشاور خانواده برن و اونجا مشاور شاید بتونه به بچه تلنگری بزنه.

همیشه هم نمیشه گفت به درک  البته من شاید این اخلاق رو داشته باشم و بقیه نه ولی خودم رو در قبا ...

عزیزم من اگه چیزی بگم میان میگن به تو چه نه قانون به من اجازه دخالت میده نه شرع خودش بزرگتر داره . بزرگترم نداشت باز من هیچ کاره ام . دنبال حاشیه نیستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1847459/بدن-زن-و-مردعکس?page=1

دوستان میشه برا این تاپیک من گزارش بزنید...مرسی

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
آخه واقعا یه دختر 14 15 ساله از زندگی چی میفهمه     عقل ندارن دیگه

نگو اینجوری...نمیدونی عقل یسریا بیشتر ازسنشونه...منم جاریم وسط شهر 14-15 سالگی عقد کرد کسی ک ازبیرون نگاه میکنه متوجه رفتارای بچگونه میشه بلاخره 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
اخه پسر 18ساله رو چه به زن گرفتن.  دختر 16ساله رو چه به شوهر کردن.  کسی که حتی نتونه بنوی ...

اروم باش عزیزم🤣😄واقعا همینطوره حالا دختر ۱۶ساله اشکال نداره اخه پسررررر ۱۸ سالههههه دوتا عاقل نیست اونجا دوتا تشر بزنه اینا ای خدا نفسم گرفت یکی یه لیوان اب بده😑😖

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
سواد الان حدااقل لیسانس نداره که هیچ. دیپلم هم نداره که هیچ. والا بچه دبستانی هم میتونه بخونه و بنوی ...

حرفت درسته اما ب منطقه زندگیشونم توجه کنیم والبته فرهنگ غالب تو بیشتر اون مناطق...جاییک متاسفانه زود ازدواج کردنو بچه اوردن از ارزشا محسوب میشه...این ی مشکل هستش ...چون م هرچی بگیم درس و کتاب روانشناسیو فلانو ....ک اونا متوجه نمیشن

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

استاتر شما خودتو. ب زحمت ننداز 

اون دختر هم داره کیف میکنه ک ب دوستاش پز. النگوهاشو میده و. میتونه ابرو برداره و دلبری کنه برا شوهرش چند وقت دیگه سرش ب سنگ میخوره شما الان کاری نمیتونی بکنی

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود