2777
2789
عنوان

عموم میخواد دختر 16سالشو بده به یه پسر بی سواد و بی پول خدمت نرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 83 پست
عزیزم سیکل هم نداره . یعنی کلا خوندن بلد نیس . تا کلاس اول رفته از مدرسه که میومده خونه کیفشو فراموش ...

بنظر عقب مونده ست....

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
خخخخخخخ بدرک خودمون کم مشکل داریم😂

همیشه هم نمیشه گفت به درک 

البته من شاید این اخلاق رو داشته باشم و بقیه نه

ولی خودم رو در قبال همه افراد فامیلم مسئول میدونم و اگر بدونم اشتباهی میخوان بکنن تا آخرین نفسم باهاشون مقابله میکنم و سعی میکنم منصرفشون کنم اگر نتونستم به نشونه اعتراض توی اشتباهشون شریک نمیشم

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 21 سالگی ازدواج کردم الان بعد گذشت 7 سال وقتی به گذشته نگاه میکنم میبینم خیلی خیلی رفتارهای نسنجیده داشتم که الان بمیرم اون رفتارهارو نمیکنم

پروانه را دنبال نکن، باغچه ات را مرمت کن... پروانه خود خواهد آمد...
خب توجه کنید که جوونا توی شروع سن بلوغشون کشش شدید دارن، این طبیعیه،  وبلوغ فکریشونم پایینه، و ...

درسته ولی اینم باید در نظر گرفت جوون های دیروز بزرگترین خلافشون جواب دادن نزاحم تلفنی بود. جوون های امروز چی؟ کنترل دختر و پسر خیلی سخت شده. اون زمان که البته دور هم نیست همین دهه 70 خودمون. دخترا به راحتی با هر کسی نمیرفتن. الان چی. من خودم توی مطب دیدم دختره میرفته و با پولش برا خودش پفک میخریده یعنی خودش انگیزه رو فقط عشق و حال میدونسته نه تعهد و چیز دیگه ای! 

عزیزم سیکل هم نداره . یعنی کلا خوندن بلد نیس . تا کلاس اول رفته از مدرسه که میومده خونه کیفشو فراموش ...

این عقب افتادس خووو

گناه داره دختر عموت 

خداکنه این وصلت سر نگیره! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
همینکه میبینن بچه ب بلوغ جسمی رسیده (تازه کاملنم نزسیده😐) استین واسش بالا میزنن😐

معلومه تو رو دوس دارم تینا جون

امضات  

پروانه را دنبال نکن، باغچه ات را مرمت کن... پروانه خود خواهد آمد...
درسته ولی اینم باید در نظر گرفت جوون های دیروز بزرگترین خلافشون جواب دادن نزاحم تلفنی بود. جوون های ...

خب جوونای امروز به واسطه فضای مجازی و دسترسی به اینترنت چشم و گوششون باز شده ولی جوونای دهه های ۶۰ و بخشی از ۷۰ اینطوری نبودن، الان امکان ارتباطات به صورت مجازی فراهمه و در خفا و بدون شناسایی جوونا با هم دوست میشن و ارتباط برقرار میشه ولی گذشته خیر  

من حس میکنم اسی اغراق میکنه. مگه میشه. هم بی سواد. هم بیکار هم بی همه چی! اخه رو چه حسابی بخوان دختر ...

به جون دخترم راست میگم   . ببین چقد عقب مونده ایم ما😕😕😕😕

خب جوونای امروز به واسطه فضای مجازی و دسترسی به اینترنت چشم و گوششون باز شده ولی جوونای دهه های ۶۰ و ...

منم منظورم همینه. بذای همینم گفتم خودشون تمایلی به ازدواج دارن که اگر خانواده اقدامی نکنه قطعا پیامد های بدی پیش میاد. البته خودم 23 سالگی ازدواج کردم و الان در 28 سالگی پشیمونم و میگم کاش 27 ازدواج میکردم! 

😐🙁الان کارگر هم باید لمبلد باشه بخونه و بنویسه.  نزاری این وصلت سر بگیره ها. اخر عاقبت نداره

من میشم دختر عموی عروس اگه حرفی بزنم میگن به تو چه حالا  شهر ازدواج کرده فکر میکنه کیه😐