2777
2789
عنوان

عموم میخواد دختر 16سالشو بده به یه پسر بی سواد و بی پول خدمت نرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره رو ت یه عمده فروشی  استخدام کرده بودن بهش میگفتن برو یه کارتن پفک بیار بلد نبوده روی کارتن ...

😐🙁الان کارگر هم باید لمبلد باشه بخونه و بنویسه. 

نزاری این وصلت سر بگیره ها. اخر عاقبت نداره

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
همینه جهان سوم موندیم دیگه اگه طرز فکرمون خوب بود ک انقد عقب افتاده نبودن مردممون واقعا جای تاسف دا ...

واقعا به غیر از تهران و شهرهای اطرافش و  چند تا کلان شهر ، بقیه شهرهای ما سنتی فکر میکنن و به روز نیستن اصلا.

عذر میخوام میگم ولی تا کی جوونای ما باید چوب بی فرهنگی و سنتها و افکار پوسیده بزرگتراشونو بخورن،&nbs ...

من فکر میکنم این خود دختر نسل امروزه که دلش شوهر میخواد. بخاطر پایین امدن سن بلوغ. وگرنه این پدر و مادر ها همون هایی هستن که دهه های قبا پسر 40 سال زن میدادن دختر 30 سال.. گاهی عمین دهه 80 ایا عجولن و یا میخوان خوذشونو خراب کنن که خانواده مجبور بشه شوهرشون بده حالا هر کی شذ! 

مگه ب سواده؟😩ب شعوره شعوووور   لیسانس داریم انقدددد بیشعور  بیسواد داریم انقدددد شعور دار ...

عزیزم سیکل هم نداره . یعنی کلا خوندن بلد نیس . تا کلاس اول رفته از مدرسه که میومده خونه کیفشو فراموش میکرده بیاره . 

واقعا به غیر از تهران و شهرهای اطرافش و  چند تا کلان شهر ، بقیه شهرهای ما سنتی فکر میکنن و به ر ...

خود جوان امروزی یا بهتره بگم نوجوان امروزی بیشترین سهم رو داره! خانواده نمیتونه محبور کنه. مگر موارد استثنا 

اونوقت تو تی وی و رسانه ها ترویج ازدواج ۱۴ و ۱۵ میکنن😐😐😐

آخه واقعا یه دختر 14 15 ساله از زندگی چی میفهمه   عقل ندارن دیگه

پروانه را دنبال نکن، باغچه ات را مرمت کن... پروانه خود خواهد آمد...

ظلمه که دختر 16 ساله خیلی دیگه براش خواستگار میاد هنوز ادمای خیلی بهتر! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
من فکر میکنم این خود دختر نسل امروزه که دلش شوهر میخواد. بخاطر پایین امدن سن بلوغ. وگرنه این پدر و م ...

خب توجه کنید که جوونا توی شروع سن بلوغشون کشش شدید دارن، این طبیعیه،  وبلوغ فکریشونم پایینه، و مال امروز و یا گذشته نیست و همیشه بوده. این بزرگترها و خانواده هاشونن که باید اونارو هدایت و راهنمایی درست بکنن ، نه اینکه برعکس هل بدنشون توی چاه