2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه هاشون مشگل دارن

770 بازدید | 57 پست

بیایید کمی  اروم بشیم برای اقدام به بچه دوم 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم 5 سالشه از لحاظ ازمایش و جسم. سالمه فقط نه راه میره نه حرف میزنه فقط در حد مامان و بابا 

5 ساله که کارم شده فقط نذر و نیاز و گریه امیدی هم به بچه دوم ندارم 

پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤

یهویی خیلی دلم لرزید به فکر حرف هایی ک دکترا زدن افتادم روز هایی ک همش با غم گذشت روز هایی ک خوشحال بودم سیسمونی میخریدی با امید همه رو چیدم اتاقش اما الا .. خیلی دلم گرفته به کسی نمیتونم بگم 

به مامانم میگم اونم ناراحت میشه نمیتونم دیگ بگم 

همش ب فکر بچه ی ایندمم ک نکنه اونم مشگل دار باشه و...

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
من شک دارم پسرم داره یا نه😯

چرا شک داری چی کار میکنه مگه 

من دخترم 5 سالشه از لحاظ ازمایش و جسم. سالمه فقط نه راه میره نه حرف میزنه فقط در حد مامان و بابا&nbs ...

منم همین طورم ولی هم شوهرم دلش میخواد هم مادر شوهرم دهنش بسه بشه باید بیارم

من دخترم 5 سالشه از لحاظ ازمایش و جسم. سالمه فقط نه راه میره نه حرف میزنه فقط در حد مامان و بابا&nbs ...

آخی..

نوار مغز و ام آر آی و؟؟؟

منم پسرم ۱۱ ماهشه اما خیلی حرکاتش کمه. غلت نمی زنه.  خوب نمی شینه😔

خانم ها میشه بیایید بگید چ طوری دالتون اروم شده 

دختر من دو نیم سالشه ولی خب مثل نوزاده 

مامانم میگه جایی نبریمش اذیت میشه و از نگاه های مردم خسته شدم 

ولی من خودم خیلی دوست دارم ببرمش بیرون ولی خب خدا هم باهام دشمنی کرد نزاشت ارزو هامون بردارم تو دلم نمونه هر جایی میرم بچه ای میبینم میگم بچه منم باید تین طوری میشد ها ولی 😣😣😣😣😭😭😭😢

بچتون مشکلش چیه عزیزم؟

دکترا میگن سی پی هستش 

منم همین طورم ولی هم شوهرم دلش میخواد هم مادر شوهرم دهنش بسه بشه باید بیارم

کل خانواده من و همسرم هم میخوان بخصوص خود همسرم اما من چشمم ترسیده فقط به لطف خدا امید دارم که دخترم خوب بشه بعد اون ایشالا اقدام کنم 

پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤