2777
2789
عنوان

بی تفاوتی

137 بازدید | 30 پست

بچه ها بیاید بگید چطور نسبت به آدما بی تفاوت میشید؟

جوری که اصلا بهش فکر نکنید 

از آدمایی بگید که چرا براتون بی ارزشن

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟

من نسبت به خیلی افراد و رفتارشون خنثی و بی تفاوت شدم ولی یه مادرودختری خیلی رو مخم هستن  

نمیدونم چرا هی فکرم میره سمتشون بااینکه سالی ۴یا۵باربیشتر نمیبینمشون 

حس میکنم یه کارای ماورائی با ذهنم کردن 

آخه هیچکی به هیچ ورم نیست الا اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نسبت به خیلی افراد و رفتارشون خنثی و بی تفاوت شدم ولی یه مادرودختری خیلی رو مخم هستن   نمید ...

باز تو  خوبه ۴بار میبینیشون توسال من ینفرو میشناسم سالی دوبارم بزور میبینمش ولی هرروز تو فکرمه انقد ک بدم میاد ازش

باز تو  خوبه ۴بار میبینیشون توسال من ینفرو میشناسم سالی دوبارم بزور میبینمش ولی هرروز تو فکرمه ...

وای دقیقا 

حال داری براهم تعریف کنیم؟

وای دقیقا  حال داری براهم تعریف کنیم؟

چی بگم خب از اینک کلافم باینک بدم میاد ازش ولی تو فکرمه بگم یجا خوندم ب اونی ک زیاد فک میکنی اونم داره بتو فک میکنه ولی اون فک نکنم مث من باشه

چی بگم خب از اینک کلافم باینک بدم میاد ازش ولی تو فکرمه بگم یجا خوندم ب اونی ک زیاد فک میکنی اونم دا ...

منم دقیق عین خودتم 

میگم حتما تاثیرات اونه وگرنه چرا بهش فکرمیکنم 

اما بعدش میگم نه بعیده

منم دقیق عین خودتم  میگم حتما تاثیرات اونه وگرنه چرا بهش فکرمیکنم  اما بعدش میگم نه بعید ...

نمیدونم چم شده من فقط خودم مهم بوده برام همیشه اما الان جایی ک میخام برم احتمال میدم اونم هس اعصابم بهم میریزه از،یه طرفیم دوس دارم اون باشه

چی بگم خب از اینک کلافم باینک بدم میاد ازش ولی تو فکرمه بگم یجا خوندم ب اونی ک زیاد فک میکنی اونم دا ...

اینی که من ازش بدم میاد 

فامیل شوهرمه  قبلا دوست داشته شوهرمو خانوادش هم پیشنهاددادن ولی شوهرم قبول نکرده 

حالا بعد ازدواج ما مادرش تاجایی منومیبینه همش دنبال اینه که بگه من حواسم بهت نیست، یکسره میخوادبگه دخترم خوشبخته 

هی بلندبلندتوجمع حرف میزنه و میخوادتوجه جلب کنه 

حالا مادره هی از خوشبختی دخترش میگه 

اونوقت دختره هی استوری قاطی پاتی میذاره انگار یه روزخوشبخته یه روزبدبخت

نمیدونم چم شده من فقط خودم مهم بوده برام همیشه اما الان جایی ک میخام برم احتمال میدم اونم هس اعصابم ...

من تو ام یا تو منی؟

منم حس کنم طرف اومده  اول به هم میریزم ولی بعدمیگم برم دقش بدم

حسابی تیپ میزنم ...انگار رقابتیه😐

حالاجالبه شوهرم از قیافش متنفره و میگه شکل افغانیاس

اینی که من ازش بدم میاد  فامیل شوهرمه  قبلا دوست داشته شوهرمو خانوادش هم پیشنهاددادن ولی ...

نه من این طرف زن برادرشوهرمه ۵تا جاری دارم خیلییی گلن اما این نمیدونم چشه حتی سلامم نمیکنه به ادم وتوقع داره همه برن سمتش اما اون سمت کسی نمیره منم خیلی مغرورم و اینک همیشه یجور رفتار میکنه من از تو بالاترم ک یبارم نیومدم خونت حتی عیدنوروز