2777
2789
عنوان

بی تفاوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 30 پست
من تو ام یا تو منی؟ منم حس کنم طرف اومده  اول به هم میریزم ولی بعدمیگم برم دقش بدم حسابی تیپ ...

خخخخ جالب اینه ک بعدش میرم تو فکر ک ایا سوزوندمش یا نه اون براش مهم نیس😂😂خیلی این فکرم ازارم میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ جالب اینه ک بعدش میرم تو فکر ک ایا سوزوندمش یا نه اون براش مهم نیس😂😂خیلی این فکرم ازارم میده

منم میگم کاش بارفتارم بسوزنمش 

همش به شوهرم از قبل میگم خیلی حواست باشه خیلی هواموداشته باش 

بعدم ناراحت میشم چرا توفکر همچین خری هستم 

کاش اونم بسوزه و به من فکر کنه

بعدم با جملاتی مثل بهم حسودیش میشه و تحصیلات نداره و خانواده شوهرش بی فرهنگن و مادر شوهرش احمقه و خودش بایکی دیگه بوده و شوهرش رو از مجبوری قبول کرده و باباش لهش کرده و ایناخودموآروم میکنم 

واقعا مریضم خدا شفام بده😐

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
یچیز دیگم ک رومخمه اینک هروقت شوهرمو میبینه بهش نگا میکنه و شمارشم ذخیره کرده اما شماره منو نه نکبت& ...

خاک تو مخ بیشعورش کنن و با جملاتی مثل دلش میخواد جای تو باشه و چشش پیشوهرته و نمیتونه به پات برسه خودموآروم کن

خاک تو مخ بیشعورش کنن و با جملاتی مثل دلش میخواد جای تو باشه و چشش پیشوهرته و نمیتونه به پات برسه خو ...

اره خب شوهر من معاون ایران خودروس اما شوهر اون تو سوپر مارکت مردم کار میکنه ب این چیزا فک میکنم و خودمو اروم میکنم ب اینک باباش معتاده و کلاه برداربوده اما باز میگم نکنع اون اصن براش اینا مهم نباشه من الکی دارم حرص میخورم و اون خوشه خیلی خرمم میدونم

اره خب شوهر من معاون ایران خودروس اما شوهر اون تو سوپر مارکت مردم کار میکنه ب این چیزا فک میکنم و خو ...

بهت قول میدم چشمش دنبالته غرورشم مال کمبوداشه 

هرکی تو هرچی حقیره و کمبود داره جارمیزنه 

مغروره چون توزندگیش عزت نفس نداشته پیش خودش، چون خودشو کم میبینه 

با غرور رفتارمیکنه کسی متوجه نشه

بهت قول میدم چشمش دنبالته غرورشم مال کمبوداشه  هرکی تو هرچی حقیره و کمبود داره جارمیزنه  ...

ب اینک اون هیچ عنی نیس شکی ندارم الان حرص از خودمه ک اینجوری شدم کلافه میشم بعضی اوقات باخودم میگم منک میدونم اون هیچی نیس پ چمه

اره خب شوهر من معاون ایران خودروس اما شوهر اون تو سوپر مارکت مردم کار میکنه ب این چیزا فک میکنم و خو ...

میدونی حتی همین بلاگر ها و معروف های اینستاگرام چه شاخا و چه این زنهای خونه دار که پیج سوییت هوم میزنن 

واقعا همه اگه نگاه کنی  ....به جز چند نفر که آموزش میدن و عکس خودشون رو کم میذارن...بخاطر یه عقده رو آوردن به خودنمایی تواینستاگرام

بهت قول میدم چشمش دنبالته غرورشم مال کمبوداشه  هرکی تو هرچی حقیره و کمبود داره جارمیزنه  ...

اخه رفتاراش و نادیده گرفتناش اینو نشون نمیده اگ چشمش دنبال من بود خب خیلی مشتاق بود درباره من بدونه و یا اینک جاهایی ک من میرم اونم بیاد اما فک نکنم اینجوری باشه 

ب اینک اون هیچ عنی نیس شکی ندارم الان حرص از خودمه ک اینجوری شدم کلافه میشم بعضی اوقات باخودم میگم م ...

درد تورو منم دارم کاش فکرم بهش خطور نمیکرد 

بیادرحق هم دعاکنیم 

میدونی حتی همین بلاگر ها و معروف های اینستاگرام چه شاخا و چه این زنهای خونه دار که پیج سوییت هوم میز ...

اونا ک اره بابا فقط،خودنمایی میکنن و ب رخ میکشن وگرنه بماچه ک تو خونت چ شکلیه یا تو مهمونی چ کوفت کردی

اخه رفتاراش و نادیده گرفتناش اینو نشون نمیده اگ چشمش دنبال من بود خب خیلی مشتاق بود درباره من بدونه ...

اتفاقا به نظرم  همین نادیده گرفتناش واضح ترین دلیله...نسبت بهت بی تفاوت بود عادی رفتارمیکرد نکه مغرضانه تورونادیده بگیره اسمت رو سیو نکنه و ...

درد تورو منم دارم کاش فکرم بهش خطور نمیکرد  بیادرحق هم دعاکنیم

خخخ باش الهی ک فکرمون از این موجودات کثیف پاک بشه و یروزی ب مراد دلمون برسیم منک تا با تمام وجود حس نکنم سوزوندمش ول کن نیسم 😂