2777
2789
عنوان

اختلاف طبقاتی

238 بازدید | 20 پست

بعضی مادرا قیمت برا سیسمونی میپرسن تو نی نی سایت یه جاهایی ۱۲۰ میلیون یا۳۵ میلیون دیدم خیلی دلم میسوزه واسه نی نیم خونوادم درحد توان براش گرفتن اما چرا انقد باید زندگیا  فرق کنن از الان بین بچه ها تبعض هستش اوناهم باید مث ما حسرت بخورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همه جای دنیا هست

بچگی مهم نیست خوب و بد ادما بزرگ میشن

برای من اونایی جالبن که از دل یه روستای محروم و بدون امکانات نفر اول کنکور میشن

نه بچه ای که سیسمونی دویست میلیونی داشته و ممکنه تو زندگیش به جایی نرسه

تو همه جای دنیا هست بچگی مهم نیست خوب و بد ادما بزرگ میشن برای من اونایی جالبن که از دل یه روستای ...

از کجامعلوم بچمون جزهمون موفقا باشن بجز استرس آینده از الان باید حرص نداشتنمونم براشون بخوریم

یعنی یه کارمند چقد میتونه تواین تورم برا بچش مایه بزاره؟

مگه مجبوری کارمند باشی؟ یا تو ایران بمونی تورم ایران رو تحمل کنی ؟ یا بچه دار بشی وقتی نمیتونی براش حداقل ها رو بخری 

رفیق گرمابه و گلستان   
مگه مجبوری کارمند باشی؟ یا تو ایران بمونی تورم ایران رو تحمل کنی ؟ یا بچه دار بشی وقتی نمیتونی براش ...

وا وزیر که نیستیم اکثر شغل هاهم عادیه مث اینکه جامعه رو ندیدی خیلیا بیکارن یعنی نباید بچه بخوان حداقل هاهم تاتوان داریم انجام میدیم

وا وزیر که نیستیم اکثر شغل هاهم عادیه مث اینکه جامعه رو ندیدی خیلیا بیکارن یعنی نباید بچه بخوان حداق ...

اعتراض من به مادر و پدرم به خاطر چیزهایی که نداشتم همین بوده

آره نمیتونی نداری نباید بچه بیاری 

بچه به این دنیا آوردن مسئولیت داره عقل و مهربونی و حوصله و امکانات میخواد

یا برید یاد بگیرید پول دربیارید امکانات درست و حسابی فراهم کنید بعد بچه دار بشید

شما هم خر رو میخوای هم خرما

هم میخوای فرزندت حسرت نخوره هم میخوای سریعا بچه دار بشی 

هم نمیخوای کار اضافی بکنی درس اضافی بخونی هم میخوای امکانات بیشتری داشته باشی

هم نمیخوای تغییری تو وضع موجود ایجاد کنی هم میخوای حال و روزگارت عوض بشه 

رفیق گرمابه و گلستان