2777
2789

بچم خیلییی بد غذاست 

سه سالو هشت ماهشه چند ماه پیش 11کیلو و 700بود الان شده 11و دویست

وزن کم کرده غذاش کمتر از قبل شده 

اسید فولیک و فروگلوبین میدم 

دارم دیوونه میشم بخدا اینقد غصه خوردم براش میخام الان گریه کنم از همون بچگی مشکل وزن و رشد  داشت 

قدشم الان96

هوووووووف 

کسی هست مشکل منو داشته باشه؟

بچه که بود چندد بار بردمش دکتر بخاطر این موضوع عفونت ادراری نداشت مشکلی نبود 

سونوگرافی بردم گفت رفلاکس خفیف که ربطی به این رشد نداره خفیفش و خودبخود خوب میشه 

هردکتری بردم گفت ژنتیکشه چون خودم خیلی ریزه ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم وضعیتت بهتر غذا نمیخوره؟ دکتر نبردی؟ مکمل میدی؟

دیگه صدگرم دویست گرم چیزی نیست که

الانم مریضه پریروز پیش متخصص بردم بهش شربت کیدیکر داده گفت سرماخوردگیش خوب شد شروع کن اینو بده

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

بچه که بود چندد بار بردمش دکتر بخاطر این موضوع عفونت ادراری نداشت مشکلی نبود  سونوگرافی بردم گ ...

خودتون جواب خودتون دادید بچه شما به شما و پدرش میره نه به ایده ال ذهنیتون . اگر سالمه الحمدلله .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دخترمن ۱۵۰۰ با قد ۳۹ سانت

اخی 

مگه چندماهه دنیا اومده؟

من واقعا بریدم 

همه بچه ها درشت خوش غذا حداقل نرمالن 

من همش باید بخاطر رشدش گریه کنم حرص بخورم 

تو این سه سال بحدی غصه خوردم ریزش موی شدید گرفتم 

اخی  مگه چندماهه دنیا اومده؟ من واقعا بریدم  همه بچه ها درشت خوش غذا حداقل نرمالن  ...

۳۸ هفته بدنیااومد تو شکمم رشد نمیکرد

منم خیلی غصع خوردم دیگه ول کردم

لباسایی که براش میخرم خیلی بیریخت تو تنش میشینه

حسرت یه غذا خوردن خوب تو دلم مونده

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

خودتون جواب خودتون دادید بچه شما به شما و پدرش میره نه به ایده ال ذهنیتون . اگر سالمه الحمدلله .

فقط میگم سالم باشه اگه سالمه چرا رشد نمیکنه پس 

چرا اشتها نداره 

سوتعذیه نگیره 😢😢😢😢

نه دیگه 800گرم اختلاف  اوایل دختر من بهتر بود  جدیدا بدتر داره میشه

دخترمن از اولم بدغذا بود بااینکه شیرخشک هم میخورد ولی همیشه کم وزن بود

اگه آزمایشش مشکلی نداره بیخیالش باشو غصه نخور

۳۸ هفته بدنیااومد تو شکمم رشد نمیکرد منم خیلی غصع خوردم دیگه ول کردم لباسایی که براش میخرم خیلی بی ...

من اینقد مغزم نکشید بهش شیر خشک بدم اونموقع رشد کنه دلم میخاد زمان برگرده به عقب 

خودم خیلی اشتباه کردم تعصب بیخودی رو شیر خودم داشتم که کم هم بود