2777
2789
عنوان

زنی که عاشق برادرشوهرش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 37 پست
بیاید از این کلمه استفاده نکنیم دیه

اوکی باشه ولی واقعا چه فرقی با هرزگی داره جلب توجه مرد زن دار و خراب کردن زندگی یه خانواده دیگه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت پیش همین جام یکی عاشق برادرشوهرش شده بود 

چه میکنند این برادرشوهرها .

منم عاشق برادرشوهرمم .. الکی مثلا ....عق 

من فقط از این خوشم میادک پشت زنشه و اصلا ب خانواده اش بها نمیده و مادرش و خواهرشوهرم ازش حساب میبرن  .. ولی شوهرمن تو سری خوره 

تاسرخودش به سنگ نخوره متوجه اشتباهش نمیشه عشق چشموکورمیکنه

عشق نه عزیزم هوووس😥😏

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
بهش بگو با کار تو چن خانواده از هم میپاشن 

آخه معلوم نیست فازش چیه 

میگه نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم گناه بزرگیه 

اونم هیچوقت نمیاد به زن داداشش پیشنهاد بده 

فقط دنبال جلب توجهه

چند وقت پیش همین جام یکی عاشق برادرشوهرش شده بود  چه میکنند این برادرشوهرها . منم عاشق برادرش ...

والا من ۵ تا برادرشوهر دارم هیچ کدوم به دلم نمیشینن 

کلا فک کنم همسرم سر راهی اینقد تو دل برویه والااا😅

خب😊 خب☺ خب🤔 خب🤨 خب😐 خب😕 خب 🙁خب 😒خب ☹😭😭د هستیم لعنتی بگو😅
اوکی باشه ولی واقعا چه فرقی با هرزگی داره جلب توجه مرد زن دار و خراب کردن زندگی یه خانواده دیگه

اره حرفت کاملا درسته 

ولی این کلمه رو که می شنوم اصلا آتیش میگیرم که چرا به خانوما همچین چیزایی لقب میدن😕

یکی از آشناهای ما ب همین دلیل از شوهرش طلاق گرفت یه پسرم داشت .جاری خانمم دوتا دختر بزرگ.مخ شوهره اینو زد عاااااشق هم شدن.الانم باهم ازدواج کردن عروووسی گرفتن چ عروسییییی😤😝

اره حرفت کاملا درسته  ولی این کلمه رو که می شنوم اصلا آتیش میگیرم که چرا به خانوما همچین چیزای ...

از ماست که برماست اگه بعضی زن ها اینجوری برخورد نکنن همچین کلمه ای هم نبود ..البته لغتش زشته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

والا من ۵ تا برادرشوهر دارم هیچ کدوم به دلم نمیشینن  کلا فک کنم همسرم سر راهی اینقد تو دل بروی ...

ک چی اخه  بدیه ما ادما اینه فقط نقاط مثبت دیگران میبینیم نقاط منفیشون رو نمیبینیم ...