2777
2789
عنوان

تولد گرفتم واسه مادرشوهرم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 76 پست

عزیزم ممنون ک انقدر خوبی و مهربون . ان شا الله خودت هم عروس دار شدی همون کارا رو عروست برات کنه .چقدر خوبی .هر چی هم ک تدارک دیدی قطعا بهترین هست عزیزم 

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کیک یزدی بگیر یه کبریتم جا شمع بزار روش..

آخه دختر ازالان داری خودتو خراب میکنی..هرچقدر با اینا خوب باشی ازت دور میشن کم محلی کن....مادر خودم مادرشوهره دیگ بنده خداااا

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

منم به شوهرم گفتم یه کادو با دسته گل برام بگیر شب جلو مامانتو فامیلا بده بهم بگو چون تولد گرفتی زحمت ...

واییییییییییی ازکجا بفکرت رسیدد... خیلی زرنگیی  

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

البته در شرف اینم هستیم که برادرشوهرم داماد بشه خاستم قبل اومدن جاری یکم خودشیرینی کنم   &nbs ...

نامرددد

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒

وای فازتون چیه یکی میخواد محبت کنه هی میگید نکن چیکار دارید اتفاقا خوبه اینکارا محبت میاره دستت درد نکنه عروس خانم خدا جای حق نشسته عوضشو بهت میده فقط نیتتو درست کن نگو میخوام عزیزم شم یا دارم جاری دار میشم بگو میخوام دل یه مادرو شاد کنم

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
این وسط کیف رو مادرشوهرت میکنه فقط اصلا کاری که پیش گرفتین اشتباهه

دقیقا!!!!

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
وای فازتون چیه یکی میخواد محبت کنه هی میگید نکن چیکار دارید اتفاقا خوبه اینکارا محبت میاره دستت درد ...

یه حرف حساب شنیدم توی این نی نی سایت

کجا بودی تو تاحالا😂😂😂😂

مجردی بیای عروس ننم شی؟؟😍😍

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
وای فازتون چیه یکی میخواد محبت کنه هی میگید نکن چیکار دارید اتفاقا خوبه اینکارا محبت میاره دستت درد ...

دوست عزیز از فازمون پرسیدی خواستم عرض کنم.

محبت زمانی با ارزشه که از دل خودت باشه و تنها هدفت خوشحال کردن طرف مقابلت باشه.

اما ایشون خودشون صراحتا عنوان کردن برای خودشیرینی و عزیز کردن اینکارو انجام میدن

و حتی کادو و گل یه همسرشون گفتن بخر به عنوان تشکر از اینکه اینکارو کردم بهم بده واقعا یه میتینگ کامله یه نمایشه.من به خودشم گفتم این فیلمه اون که بچه نیست شایدم متوجه این فیلما هست که حتی بهس نگفته داره برا برادر شوهره زن میگیره یعنی دستش رو خونده.من گفتم بهش خود واقعیت باش اینجوری یه عمر باید سرویس بدی و بدویی که از جاری عقب نمونی.اگه محبت میکرد بی چشم داشت مگه دیوانه ایم بگیم نکن؟ولی کارش مخصوصا اینکه کادو گل شوهرش بهش بده این حجم ریا واقعا زیبا نیست.فازمون این بود.

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
یه حرف حساب شنیدم توی این نی نی سایت کجا بودی تو تاحالا😂😂😂😂 مجردی بیای عروس ننم شی؟؟😍😍

ایشالا یه عروس خوب گیرتون بیاد عزیزم

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم