2777
2789
عنوان

تولد گرفتم واسه مادرشوهرم بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 76 پست

ایییییی دست رو دلم نزار یکبار عقد بودم برای مادرشوهرم تولد گرفتم شوهرم میگفت ولش کن بابا.آخر تولد همشون از شوهرم حسابی تشکر کردن از من نه😏😏😏😏😏اون موقعی که شانس تقسیم میکردن من دستشویی بودم گویا😑😑😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایییییی دست رو دلم نزار یکبار عقد بودم برای مادرشوهرم تولد گرفتم شوهرم میگفت ولش کن بابا.آخر تولد هم ...

منم به شوهرم گفتم یه کادو با دسته گل برام بگیر شب جلو مامانتو فامیلا بده بهم بگو چون تولد گرفتی زحمت کشیذی.من از قبل فکر همه چیو کردم  

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
میخام یادش نمونه صدسال سیاه

باخودت چندچندی اسی جون    

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
بخدا وقتی میفهمم دارن واسه برادر شوهرم میرن زن بگیرن دلم نیلرزه با اینکه تمام فامیلش روی سر من قسم م ...

عزیزم من کاملا درکت میکنما ولی باید خودت رو امادا کنی نمیشه کازی کرد ناخودآگاه تو مقام مقایسه قرار میگیرین.عزیزم ولی راهی که پیش گرفتی برات در اینده عذاب اور میشه چون هی مجبور میشی سرویس بدی و بخوای خودت رو نشون بدی.ببین تو زندگیت رو بکن اینکه عزیز باشی یا نباشی دیگه با وجدان اوناست.فک کردی یادشون میمونه؟باید بپذیری اون مادر تو نیست و محبت تا یه حدی که با احترام همراه باسه کافیه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
این جاریم هنوز نیومده.غذا درست میکنه میده به برادرشوهرم میگه بده به مامانت.انقدر که خودشیرینه.

این وسط کیف رو مادرشوهرت میکنه فقط اصلا کاری که پیش گرفتین اشتباهه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
عزیزم من کاملا درکت میکنما ولی باید خودت رو امادا کنی نمیشه کازی کرد ناخودآگاه تو مقام مقایسه قرار م ...

واقعا دلیل بعضی از کاراشونو درک نمیکنم.با اینکه من انقدر بهشون محبت میکنم مهربونم ولی نمیدونم چرا مادرشوهرم نمیخاد از کاراش سر دربیارم.دختره رو کم کم میخان عقد کنن ولی هنوز به من حرفی نزده.منم اینارو شوهرم بهم میگه.میگه اگه بهت احترام نزاشتن توهم نزار اگه نگفتن دارن واسش زن میگیرن توهم نرو خاستگاری ولی من میگم دوست ندارم با مدورت پیش بره

ژله یادت رفت ژله هم درست کن کادو هم بگیر براش بنظرم کادوت سفر مشهد باشه سوپرایز میشه از یه اژانس مسا ...

ما خودمپن مشهدیم عزیزم.ژله رولی هم درست میکنم گرفتم چندتا طعم

واقعا دلیل بعضی از کاراشونو درک نمیکنم.با اینکه من انقدر بهشون محبت میکنم مهربونم ولی نمیدونم چرا ما ...

عزیزم ببخشیدا ولی شما غیر عادی هستی مطمن باش اونا پیش خودشون و پشت سرت میگن این خودشیرینی میکنه واسه همین کارا و محبتات رو نه تنها جدی نمیگیرن بلکه اعتمادی هم نمیکنن.اینا حرف من نیستا مشاور ها میگن.شما باید در حد عروس خانواده باشی سر و سنگین باشی احترام بزاری و خودت باشی.مطمن باش در نبودت پشتت میگن مادرشوهرت هرچقدرم جوون باشه بچه نیست که 

ژله یادت رفت ژله هم درست کن کادو هم بگیر براش بنظرم کادوت سفر مشهد باشه سوپرایز میشه از یه اژانس مسا ...

وااای واقعا فازتون چیه 

عزیزم ببخشیدا ولی شما غیر عادی هستی مطمن باش اونا پیش خودشون و پشت سرت میگن این خودشیرینی میکنه واسه ...

مگه تولد فقط واسه بچه میگیرن