2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر اينكه اولين بار كه زده دنه اشك تو چشماش جمع شده قهر كرده رفته تو اتاق بدشم يادش رفته 

طرف پررو شده اگ همونموقع يمي زده بود تو گوشش ديگ از اين چيزا نميخوردن

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶

وقتی زن به خودش اجازه تحقیرشدن میده وپای همیچین مردی مونده مردم ب خودش اجازه کتک زدن میده

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
اگ بزنه منم میزنم😁😁

تو مخم نميره 🤣مگه بيصاحابيم😐يبار شوهرم دستم گرف ناخونم شكست گفتم حساب نيس منم بايد ناخونتو بشكونم 😂😂حيف ك زورش بهم ميرسه هميشه😒

خدايا خودت فردامونو بساز تو بسازي قشنگتره :)  
وقتی زن به خودش اجازه تحقیرشدن میده وپای همیچین مردی مونده مردم ب خودش اجازه کتک زدن میده

يعني سر اولين زدو خورد ازهم جداشن؟🙄

خدايا خودت فردامونو بساز تو بسازي قشنگتره :)  
تو مخم نميره 🤣مگه بيصاحابيم😐يبار شوهرم دستم گرف ناخونم شكست گفتم حساب نيس منم بايد ناخونتو بشكونم ...

من دلم نمیاد دل پدر و مادرم بشکنم  براهمین ساکت شدم

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است