2777
2789
عنوان

⁉️دست بزن شوهر⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 37 پست
همسر من خدا رو شکر اصلا دست بزن نداره...نمی دونم چرا یه مرد باید زنشو بزنه

بنظرم زنا خيلي مظلوم واقع شدن😔مردا زورشون بيشتره بايد بيشترين كتكو بخورن😂😂

خدايا خودت فردامونو بساز تو بسازي قشنگتره :)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مخم نميره 🤣مگه بيصاحابيم😐يبار شوهرم دستم گرف ناخونم شكست گفتم حساب نيس منم بايد ناخونتو بشكونم ...

من یا نیشگون میگیرم یا گاز😁😁خوشش نمیاد دست ب صورتش بزنی😒میگه حرمتا باید حفظ بشه

تو مخم نميره 🤣مگه بيصاحابيم😐يبار شوهرم دستم گرف ناخونم شكست گفتم حساب نيس منم بايد ناخونتو بشكونم ...

بي صاحب؟مكه حيوون خونگيم كه صاحب داشته باشيم ؟وقتي خودتونو در حد صاحب داشتن بيارين پايين والا شايد كتك هم بخورين؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من دلم نمیاد دل پدر و مادرم بشکنم  براهمین ساکت شدم

اره حفظ ابرو خيلي سخته😐ريختنش اسوناااا جمع كردنش سخته

بخاطر اينكه اولين بار كه زده دنه اشك تو چشماش جمع شده قهر كرده رفته تو اتاق بدشم يادش رفته  طر ...

افففففرين💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻❤️❤️❤️ولي اخه زورمون نميرسه😂

یک کم اینجا بگرد واقعیت زندگی میبینی

افسرده شدم والااااا  خودم كم غصه ميخورم اومدم اينجا براهمه غصع ميخورم🙄😑

يعني سر اولين زدو خورد ازهم جداشن؟🙄

نه یکی زد دوتابخوره دفعه بعدیادمیگیره عین ادم رفتارکنه ادم نشدطلاق

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
بي صاحب؟مكه حيوون خونگيم كه صاحب داشته باشيم ؟وقتي خودتونو در حد صاحب داشتن بيارين پايين والا شايد ك ...

نه منظورم از صاحب داشتن اونجور شما فك ميكني نيس يه ضرب المثل غلطي كه باب شده😔تازه من واس خودم نپرسيدم شوهرم اهل زدن نيست اهل قهر كردنه

نه یکی زد دوتابخوره دفعه بعدیادمیگیره عین ادم رفتارکنه

ميدوني دارم ب اين فكر ميكنم چرا ملت ايران انقد عصبين چرا كنترل ندارن رو عصاب و روانشون؟انقد زندگي و برا همسراشون سخت ميكنن يعني گذشت انقد سخته؟ 

من یا نیشگون میگیرم یا گاز😁😁خوشش نمیاد دست ب صورتش بزنی😒میگه حرمتا باید حفظ بشه

شوهر منم خيلي رو صورت حساسههههه 😂😂منم نيشگون ميگيرم ولي خيلي كم اتفاق ميفته