baahaar_ مدیر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 455 عنوان ⁉️دست بزن شوهر⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 37 پست دوستان چطور ميشه يه مرد به خودش اجازه كتك زدن زنشو بده؟ از وقتي اومدم خيلي واسم سوال شده!!!!! خدايا خودت فردامونو بساز تو بسازي قشنگتره :) 1398/03/20 | 20:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baahaar_ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 455 نه دیگه انرژی مثبت داره اینکه قدر دون زندگی باشیم اره خيلي اميدوارشدم ب خودم من شوهرم يه اخلاق بد داره اونم اينه معذرت خاهي تو كارش نيس ولي باكارايي ك ميكنه معذرت ميخاد مثلن قهريم ميخاد اشتي كنه شارژرمو قايم ميكنه كه مجبور شم برم پيشش كاراي اينجوري يا مثلن كنتور برقو ميزنه خونه تاريك شه بترسم برم پيشش😂😂😂مث بچها خدايا خودت فردامونو بساز تو بسازي قشنگتره :)
سوگندابی عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 750 اره خيلي اميدوارشدم ب خودم من شوهرم يه اخلاق بد داره اونم اينه معذرت خاهي تو كارش نيس ولي باكارايي ك ... ای خدا😂😂😂دقیقا عین شوهر من
سوگندابی عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 750 شوهر منم خيلي رو صورت حساسههههه 😂😂منم نيشگون ميگيرم ولي خيلي كم اتفاق ميفته آره دیگ منم😂هرروز مگ جرات میکنماونم ب شوخی میگیرمتو عصبانیت مگ میشه بهش دست زد😓😓منم ک همش موقع دعوا میخندمحرصش درمیارم بسشه😆😆
baahaar_ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 455 آره دیگ منم😂هرروز مگ جرات میکنم اونم ب شوخی میگیرم تو عصبانیت مگ میشه بهش دست زد😓😓منم ک همش موق ... من كه زرتي ناخونام ميشكنه نميتونم قلدربازي دربيارم😂💪🏻 خدايا خودت فردامونو بساز تو بسازي قشنگتره :)
سوگندابی عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 750 من كه زرتي ناخونام ميشكنه نميتونم قلدربازي دربيارم😂💪🏻 گاز بگیر بازوهاشو😀همیشه ی مهر خوشگل میزارم رو بازوهاش😆
baahaar_ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 455 گاز بگیر بازوهاشو😀همیشه ی مهر خوشگل میزارم رو بازوهاش😆 ما دوتا هميشه مقابله ب مثل ميكنيم هركاري اون بكنه منم ميكنم اگه بازوش. گاز بگيرم اون كل دستمو ميكنه ازجا😂😂 خدايا خودت فردامونو بساز تو بسازي قشنگتره :)
سوگندابی عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 750 ما دوتا هميشه مقابله ب مثل ميكنيم هركاري اون بكنه منم ميكنم اگه بازوش. گاز بگيرم اون كل دستمو ميكنه ... عاهپس سخته کارتون😂😂😂
baahaar_ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 455 نيني ياررررررر ميخوام تاپيكم حذف شه خدايا خودت فردامونو بساز تو بسازي قشنگتره :)