دوستان من سونو واژينال دادم و اندازه ساك حاملگيم و زده ١٦ميل و جسم زرد رو هم ديده كاملا ولى جنين و قلبش هيچكدوم معلوم نبود.خود سونو زده ٥هفته و نيم.كسى بوده تو ٥هفته ساكش اين سايز باشه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه سوال من اينه كه ساك يازده ميل و همه جا نوشته ٦هفته ولى سونو گرافى به من گفت ٥هفته
به این چیزا اهمیت نده. تا اخر بارداری هزار بار از این اتفاقا میفته. نینی من 3 هفته پیش وزنش 1700 بود، یعنی اندازه وزن بچه 34 هفته ولی خودم همش 30 هفتم بود. دکترم گفت تو بارداری هر چیزی ممکنه و همه مثل هم نیستن پس به این چیزا زیاد توجه نکن که تا اخرش واقعا کم میاری
يه سقط داشتم قبلا و بعد از مدتها دوباره باردار شدم واسه همين خيلى نگرانم مثل قبل نشه😔
استرس خودش از هر چیزی خطرناکتره. اصلا خودت رو بزن به بیخیالی و به اینکه بارداری فکر نکن تا هم زمان زودتر بگذره و هم استرس نگیری. دیروز دکتر بودم. یه خانمی اومده بود 2 بار سقط داشت. یه بار تو همون ماهای اولیه و یه بارم اخرای 8 ماهگی. مثل اینکه بند ناف پیچیده بود دور گلوی بچه و بچه خفه شده بود. انقدر استرس داشت و حالش بد بود که حد نداشت. انقدر دکتره دعواش کرد که نگو. گفت اگر بچت هم مشکلی نداشته باشه با این استرسی که تو داری احتمال سقطتت بالا میره. مطمئن باش نینیت سالمه و همون کسی که بهت دادتش برات نگهش میداره