2777
2789
عنوان

باردارای مهربون تروخدا کمک کنید

188 بازدید | 61 پست

سلام عزیزا ببخشید من هفته 10 امروز تموم شد واقعا دیگه خسته شدم هرچی بخورم بعدش یه حالتی دارم نمیدونم بگم تهوعه یا چیزدیگه دوس دارم بیارم بالا ولی اینطور نمیشه همش بیحال و بی حوصله ام بعضی وقتا اینقد این حالت آزارم میده ببخشید ولی به زور کاری میکنم بالا بیارم تازه بعدش هم خوب نمیشم دمیترون هم میخورم اثری نداره دکتر هم که میرم هی میگه همه چی طبیعیه خسته شدم کل کارای خونه ام مونده دیگه خجالت میکشم از شوهرم اون کارا رو بکنه😭ترو خدا اگه روشی سراغ دارید به منم بگید یه دنیا ممنون میشم❤❤💚

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار یه چیزی گلو و قفسه سینمو گرفته 

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
باید تحمل کنی دیگه

به خداتو روز همش دراز کشیدم خسته شدم یعنی همه اینجورن😭

می ۲😑

دل ادم اشوبه فقط

نه بالا میاد

نه پایین میره

دهن من هی اب جمع میشه ابشو قورت میدم تهوع میگیرم

ولی میگذره

من امروز کوکو بادمجون خوردم بهم ساخت 

انبه و به بهم میسازه

میگم شاید شمام بخوری برات بد نباشه 

چیزایی که طبع سرد دارن کمتر بخور 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

عزيزم همه همينن

من به قدري خونمو جارو نزده بودم كه خودم از ديدن سراميكا حالم بد ميشد

به زحمت جارو كردم

بايد صبوري كرد انشااله يكي دو هفته ديگه بهتر ميشي من دوازدهم كه تموم شد بهتر شدم به لطف خدا 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

اولا مبارکه دوما داشتن تهوع دیگه جزیی از بارداری سوما شما صبح قبل از بلند شدن یدونه بیسکوئیت ساقه طلایی بخور بعد پاشو چهارما چرا از شوهرت خجالت بکشی وظیفشه کمکت کنه پنجما تحما کن هفته های بعد کمتر میشه تا هفته ۱۶ بیشتر نیس 

تیکر تولد دختر نازنینمه 

فقط میتونم بگم اینجور وقتا خداروشکر کن، برای اونایی که حاضرن زندگیشونو عمرشونو بدن تا یه صدم ثانیه جات باشن دعا کن😊🙏

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

متاسفانه باید تحمل کنی . من تا ۵ ماهگی همین حالتارو داشتم حتی میتونم بگم بدتر چون من حتی اگه چیزی نمیخوردم باز بالامیاوردم اصلا غذا نمیتونستم بخورم فقط سرم میزدم 😑 دکتر میرفتم تعجب میکرد که چرا قرصا روم اثر ندارن

گوجه سبز بخور ب خودت مدام تلقین کن قوی هستی ویهو پاشو کاراتو بکن

بخدا پاشدم یهو همین حالت تهوعه اومد نتونستم باز افتادم بخدا دیگه گریم گرفته😭