2777
2789
عنوان

تابلوی اهداف

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 55 پست
خیلی سال کار میکنم من به هرچیزی خواستم رسیدم و ی انسان بسیار خدشبخت و شاد هستم

خیلی خوشحال شدم عزیزم.  من تازه ی هفتس دارم کار میکنم ولی خب خیلی حس خوبی دارم هدفم ازدواج باعشقمه حل شدن مشکلاتمون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مطمئن باش بهش میرسس  شک نکن چه کتابهای میخونی برای جذب

فدات عزیزم.  فعلا کتاب چهاراثرو گلم.  کتاب محدودیت صفر و نیمه وجود تاریک هم دان کردم ولی هنو نرسیدم بخونم فایلا کوین هم دارم گوش میدم 

خیلیم عالیه قانون جذب و کلید کاربردی قانون جذبم بخون

ختماعزیزم میتونم اگ مشکلی داشتم ازتون بپرسم گلم 

؟ توکتاب چهاراثر خوندم هرچیزی ک بهت الهام میشه همون وانجام بده میشه نشونه .  پریشب ی خابی دیدم مربوط ب همین ازدواجم باعشقم بود بعد فرداش بادختر خالم یهویی دنبالشون رفتم بزار یهو رفتم سمت ی سنگ نمک وان یکاد خریدمش واسه جهیزیم درصورتی ک من هنو هیچی نخریدم خیلی ناخوداگاه بود . اینا میشه نشونه؟؟؟؟

ختماعزیزم میتونم اگ مشکلی داشتم ازتون بپرسم گلم  ؟ توکتاب چهاراثر خوندم هرچیزی ک بهت الهام میش ...

صدردصد نشونس عزیزم

من درخدمتتم هروقت هر سوالی داشتی 

امیدوارم خیلی زود به هرچیزی دوس داری برسی

ددضمن هرشب قبل از خواب سه تا چیزی که خوشحالت کرده توی طول روز یادداشت کن حتی ی چیز خیلی کوچیک 

ببین من چه چیزای کوچیکی خوشحالم کروه

باعث میشه عادت کنی مثبت ببینی 

صدردصد نشونس عزیزم من درخدمتتم هروقت هر سوالی داشتی  امیدوارم خیلی زود به هرچیزی دوس داری برس ...

واااای نشونه اینه ک ب عشقم میرسم؟؟؟ من پنج ساله باهنیم مشکلمون حل نشده الانه ک ذوق مرگ بشم خخخ

چ جالب حتما انجامش میدم عزیزم 

واااای نشونه اینه ک ب عشقم میرسم؟؟؟ من پنج ساله باهنیم مشکلمون حل نشده الانه ک ذوق مرگ بشم خخخ چ جا ...

منم ۴سال طول کشید تا به همسرم برسم 

خانوادم صدرصد مخالف بودن

ولی مطمئن بودم شوهرم میشه

وشد

توام میرسی عزیزم

منم ۴سال طول کشید تا به همسرم برسم  خانوادم صدرصد مخالف بودن ولی مطمئن بودم شوهرم میشه وشد ...

وای خداروشکر ک بهش رسیدی عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم گلم.  مرسی عزیزم ک وقت گزاشتی جوابمو دادی اگ سوالی داشتم حتما مزاحمتون میشم گلم 

وای خداروشکر ک بهش رسیدی عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم گلم.  مرسی عزیزم ک وقت گزاشتی جوابمو دادی ا ...

ممنون عزیزم

امیدوارم توام خبزای خوب خوب بهم بدی

مطمئن باش بهش میرسی وخوشبخت میشی

مراحمی گلم بوس

خیلی سال کار میکنم من به هرچیزی خواستم رسیدم و ی انسان بسیار خدشبخت و شاد هستم

سلام عزیزم میشه منم تو گروهتون عضو کنین چند وقته اصلا زندگیم عادی و تکراری شده هیچی خوشحالم نمیکنه

شیر با دیدن ترس تو درنده تر میشود...

خداکنه منم به هدفم برسم

خیلی مهمه

واسم دعا کنید🙂

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍