2777
2789
عنوان

تابلوی اهداف

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 55 پست
بزنش بشت کمدت.یا داخل در کمدت.اینطوری هر بار لباساتو برمیداری میبینیش و کسی هم نمیبینه

امتحانش میکنم

ممنون از کمکت☺

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
از کجا خوندی؟ کتابه یا مقاله؟ 

کتابهای

راز

چهار اثر فلورانس

معجزه ی شکرگزاری

قدرت

جادو

و هم اینکه میتونی توی گوگل سرچ کنی و درموردش بخونی

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی که میتونه راهنماییم کنه بگه تا براش درخواست بفرستم درموردش حرف بزنم باهاش تا راهنماییم کنه

عزیز میشه منم ببری گروه یا لینک گروه رو بهم بدی لطفا

عزیزم من لینک گروهوندارم یعنی درخاست کردم میگن اول باید تاپیک وبخونن تا اشنابشن.  لینک تاپیک وداری عزیزم ؟؟ ب استارترش درخاست دوستی بده گلم 

عزیزم من لینک گروهوندارم یعنی درخاست کردم میگن اول باید تاپیک وبخونن تا اشنابشن.  لینک تاپیک ود ...

صحیح ممنونم لینک تاپیکو گذاشتی دستت طلا...به استارترش چ پیامی بدم عزیز؟

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
یکی که میتونه راهنماییم کنه بگه تا براش درخواست بفرستم درموردش حرف بزنم باهاش تا راهنماییم کنه

گلم کانال آقای امیرشریفی عضو شو ویس ها و فایلهاش هست از ب بسم الله قضیه رو کامل در قالب ویس های آموزشی گذاشته

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
گلم کانال آقای امیرشریفی عضو شو ویس ها و فایلهاش هست از ب بسم الله قضیه رو کامل در قالب ویس های آموز ...

ممنون😍