2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

3903 بازدید | 42 پست

سلام دوستان.من دوتا دختر دارم با فاصله سنی یک سال و نیم.دختر اولم به شدت اروم و فهمیده است.و دختر کوچکم که الان سه سالشه کمی یه دنده و لجبازه.نق نقو هست.جدیدا هم پرخاشگر شده که میدونم مقصرش خودمونیم.ولی واقعا کاراش غیر قابل تحمله.تو هر زمینه ای اعصاب ادمو به هم میریزه.د  نتیجه من یا باباش مجبور میشیم دعواش کنیم.و من که جدیدا میزنمش.و دفعاتش زیاد شده.من شدیدا مخالف کتک زدن بچه هستم و به صبوری معروفم ولی واقعادر مقابل این دخترم کم میارم و کنترلمو از دست میدم.امروزم کلی رو تودم کار کرده بودم ولی یه کاری کرد که بازم زدمش.میدونم مشکل از منه ولی خواهش میکنم بگید مشکلم کجاست.میدونم که شایسته هر توهینی هستم اما فقط درست بشم و با اشتباهات دخترم کنار بیام.کمکم کنید لطفا.

خودت و بچه برید پیش مشاوره

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم  حتما  خو دت خسته ای  حوصلت کم شده   به نظرم برو پیش مشاور

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

چرا خودتو شایسته ی توهین میدونی ??

هرکی الان بیاد و توهین کنه مطمئنا بچه نداره یا یکی داره 

منی که دوتا بچه دارم تازه با فاصله ی سه سال و نیم میفهمم چی میگی

خب مادری

بد بچتو که نمیخوای

همش کار همش بچه داری

حق داری یه وقتایی عصبانـی میشی

برو پیش روانشناس کودک

توقع داری بچه سه ساله بفهمه و درک کنه وقتی خودتون توان کنترل رفتارتون رو ندارید؟

لج بازی کودک نتیجه رفتار غلط پدر و مادره

کتکش میزنی، مطمئن باش روز به روز لج باز تر میشه 

عزیزم منم دقیقا مثله خود خودتم

اصلا آدمهای این دوره به طورعجیبی عصبی هستند🤨

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

سلام دوستان.مسلا مورد امروزشو بگم.یخ کبوتر پشت پنجرمون دونه کرده و تخم گذاشته.من 

بهشون نشون دادم.تا من اومد اینور پنجره را باز کرده و با چاقو تخم را شکونده.منم بدجور تنبیهش کردم.بعدشم شدیدا وجدان درد میگیرم.

من اگر جای شما بودم یه برنامه مدون برای بچه ترتیب میدادم. مثلا بعد صبحانه حتما پارک تا یک ساعت یا حداقل حیاط یا پشت بام، بعدش حمام، ناهار، خواب و عصر هم برنامه خرید.

بچه شیطون و خرابکار و مادر کم صبر بهتره بیشتر وقتشون بیرون خونه باشن تا زمان سریع تر بگذره و بچه خیلی خسته بشه.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
سلام دوستان.مسلا مورد امروزشو بگم.یخ کبوتر پشت پنجرمون دونه کرده و تخم گذاشته.من  بهشون نشون د ...

بچه است ، فرق تخم مرغ با تخم کبوتر رو نمیدونه

دیده شما تخم مرغ میشکنید، فقط خواسته تقلید کنه

منم این دوران رو گذروندم دخترم رو میزدم از بس رو مخم بود اما بخاطر سنش بوده الان ک فهمیدم یکم بزرگ تر شد بهتر شد الان دیگه اینقدر اذیت کنه دلم نمیاد بزنمش 

گلی 11 منم
سلام دوستان.مسلا مورد امروزشو بگم.یخ کبوتر پشت پنجرمون دونه کرده و تخم گذاشته.من  بهشون نشون د ...

وای کاش نشونش نمیدادی بدبخت کبوتره.دیگه تخمش شکسته دیگه نمیادبازلونه کنه اصلانبایددست زد😢

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ