سلام دوستان.من دوتا دختر دارم با فاصله سنی یک سال و نیم.دختر اولم به شدت اروم و فهمیده است.و دختر کوچکم که الان سه سالشه کمی یه دنده و لجبازه.نق نقو هست.جدیدا هم پرخاشگر شده که میدونم مقصرش خودمونیم.ولی واقعا کاراش غیر قابل تحمله.تو هر زمینه ای اعصاب ادمو به هم میریزه.د نتیجه من یا باباش مجبور میشیم دعواش کنیم.و من که جدیدا میزنمش.و دفعاتش زیاد شده.من شدیدا مخالف کتک زدن بچه هستم و به صبوری معروفم ولی واقعادر مقابل این دخترم کم میارم و کنترلمو از دست میدم.امروزم کلی رو تودم کار کرده بودم ولی یه کاری کرد که بازم زدمش.میدونم مشکل از منه ولی خواهش میکنم بگید مشکلم کجاست.میدونم که شایسته هر توهینی هستم اما فقط درست بشم و با اشتباهات دخترم کنار بیام.کمکم کنید لطفا.
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من اگر جای شما بودم یه برنامه مدون برای بچه ترتیب میدادم. مثلا بعد صبحانه حتما پارک تا یک ساعت یا حداقل حیاط یا پشت بام، بعدش حمام، ناهار، خواب و عصر هم برنامه خرید.
بچه شیطون و خرابکار و مادر کم صبر بهتره بیشتر وقتشون بیرون خونه باشن تا زمان سریع تر بگذره و بچه خیلی خسته بشه.
منم این دوران رو گذروندم دخترم رو میزدم از بس رو مخم بود اما بخاطر سنش بوده الان ک فهمیدم یکم بزرگ تر شد بهتر شد الان دیگه اینقدر اذیت کنه دلم نمیاد بزنمش