2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3905 بازدید | 42 پست

من فقط میتونم برات دعا کنم خدا صبرت بده

چون خودمم به شدت خسته و عصبی شدم با اینکه فقط یه بچه دارم ولی گاهی سرش داد میزنم یا گاهی هم از حرص کاراش و اسیبی که ممکن بوده به خودش بزنه کتکش میزنم

مثلا میره بالا تاپس میخواد بپره پایین، بچه ی یه ساله نمیتونه فقط دست و پاش میشکنه..منم حرص میخورم مجبورم بزنمش😧😭

✨🌠good mood comes from inside

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر جای شما بودم یه برنامه مدون برای بچه ترتیب میدادم. مثلا بعد صبحانه حتما پارک تا یک ساعت یا حد ...

حق با شماس منم عصرا از ساعت شیش تا هشت بچه هامو می ببرم پارک هم هوا ی تازه میخوایم  و هم اینکه دایم نمی گم  بکن نکن نرو برو . ....

دوتا بچه کوچیک خیلی سخته

وقتی هر دوتاشون خوابن انقدر دوسشون دارم.......

من که از مامانم کتک خوردم الانم عاشقشم ، اصلا خوب کرد که زد کاش تو خیلی موردهای دیگه مثل همین تصمیم ...

خب منم از مامانم کتک خوردم.ولی دوسش دارم.اما این دلیل نمیشه بچمو بزنم.نمزدونم چرا انقد این کوچکه را میزنم.دخور بزرگمو اصلا دعواش نمزکنم.ولی کوچکه هم اذیتش ززاده هم دعواش میکنم.خودم هم تبعاتشو میدونما ولی بازم اصلاح نمیشم

حق با شماس منم عصرا از ساعت شیش تا هشت بچه هامو می ببرم پارک هم هوا ی تازه میخوایم  و هم اینکه ...

منم هر شب و هرشب با وجدان درد میخوابم.حالم خرابه.هر شب بعد خواب بوسش میکنم.ولز چه فایده در طول روز اذیت

ش میکنم

سلام

مگ دوران تیرکمونه که کتک میزنید؟ اونم بچه 3 ساله  . مشکل ما ادمم بزرگا اینه که میخواهیم بچه 3 ساله رفتار ادم 30 ساله رو انجام بده . بچه بزرگ کردن علم میخواد 

بجای اینکه بچه رو لجباز کنید بیشتر حتما بررسی کنید که چطور میشه اون رو اروم کرد . شما نمیدونید بچه ها توی این سنین مشغول کشف دنیای اطرافشون هستند .

درسته شما هم خسته میشید و بهتون حق میدم ولی چون که با کودک سرو کارت فتاد  پس زبان کودکی باید گشاد .حتما بررس کنید .حیفه که این فرشته ها رو نشناسیم و بخواهیم با کتک زدن ارومشون کنیم 

خوب ، من شما را قضاوت نمی کنم و نظر نمی دم ولی می دونم که بچه هایی که کتک می خورند دقیقا بیشتر از ب ...

وجودم

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

منم هر شب و هرشب با وجدان درد میخوابم.حالم خرابه.هر شب بعد خواب بوسش میکنم.ولز چه فایده در طول روز ا ...

من درکت میکنم

ولی خودمونیم چقدر بچه ت شیطونه 😁😁😁😁😁

حالا بیکار بودی تخم پرنده رو نشونش میدی؟

اصلا تقصیر پرنده مادرت

پشت پنجره جای قحطه واسه تخم ریزی

برو پیش روانشناس کودک توقع داری بچه سه ساله بفهمه و درک کنه وقتی خودتون توان کنترل رفتارتون رو ندار ...

عزیزم لج بازی جز از رشد و تکامل بچه ها هستش اما باید کنترل بشه .

های!عاشق نشو نمیدانی ...دلتنگی چیزه خوبی نیست !؟            

منم شدیدا با تنبیه بدنی بچه ها مخالفم ولی گاهی اوقات واقعا کارایی میکنن که  تنبیه بدنی لازم وضروریه منم دخترم روگاهی تنبیه میکنم وروش تنبیه منم به صورت فلک هست یعنی پاهاشو میبندم وباخط کش میزنم کف پاهاش البته نه زیاد محکم فقط درحدی که متوجه کار اشتباهش بشه وشدیدا هم بااین تنبیه نتیجه گرفتم هرچندتاجای ممکن ازش استفاده نمیکنم

من چهارتا خواهر برادر پشت سر هم بودیم و مادرم مشکلاتی هم داشت.... کتکمون هیچ وقت نزد ولی کوتاهی های ...

چرا مثلا چه مشکلاتی؟ میتونی راهنمایی کنی؟ میخام برای بچه ام انجامشون ندم یا بدم که فردا از دستم ناراحت نباشه. ممنون میشم گلم. 😊اگه چیزای دیگه ای هم از جاهای مختلف یا اطرافیان بلدی لطفا راهنمایی کن.🥰