2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3904 بازدید | 42 پست

من ک خیلی کم حوصلم

دختر اولم با اینکه اروم هم بود و هست اما اصلا تحمل اشتباه ازش ندارم

ولی خیلی روی خودم کار کزدم الان خیلی بهترم نسبت به قبل

به این فکر کن کتک زدن چه اثر منفی بزرگی روی شخصیت دخترت میذاره

دخترت بی اعتماد بنفس و سرخورده بار میاد و احساس حقارت میکنه و اینکه هرکس میتونه بهش زور بگه

بزرگتر هم بشه وارد جامعه و مدرسه بشه هرکسی میتونه براحتی ازش سواستفاده کنه و همین عدم اعتماد بنفس چقدر موقعیتش رو تحت تاثیر قرار میده

تمرین کنید انشالله موفق باشید

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست
سلام دوستان.مسلا مورد امروزشو بگم.یخ کبوتر پشت پنجرمون دونه کرده و تخم گذاشته.من  بهشون نشون د ...

این الان زدن داشت !!! 

من پسرم خیلی شیطونه . خیلی اذیت میکنه .. اول که خوندم حق دادم بت گفتم بچه شیطون اعصاب آدمو میریزه به هم .. ولی الان واقعا درک نکردم چرا بچه رو سر این مسئله زدی !!!!

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم و گاهی پیش میاد برای هر کدوم از ماها

ولی خب باید به عصبانیتت غلبه کنی 

میدونم سخته ولی شدنیه

خب در مورد اون تخم هم اولا نباید نشون می‌دادی 

حالا هم که دیدنش باید مواظبش می‌شدی که اذیتش نکنن

حالا هم که شکسته کاریش نمیشه کرد .با زدن

بچت که اون تخم درست نمیشه که

اللهم عجل لولیک الفرج
الان فحش بارون میشی و متهم به بی عرضگی و این که چرا با این فاصله بچه آوردی وقتی صبر نداری...کسی راه ...

باورت نمیشهچقد خودم در خفا خودمو متهم میکنم.فاصله شون که خواست من نبود.ولی باز با این حال دلم نمیخواد انقد بد برخورد کنم.من ازونایی بودم که قبل بارداری کلی کتاب و مشاور و ...براط تربیت بچه و روش درست بچه داری خونده بودم.اما الان چی؟یه ادم عصبی که فقط دختر کوچکم را اذیت میکنم.

چرا خودتو شایسته ی توهین میدونی ?? هرکی الان بیاد و توهین کنه مطمئنا بچه نداره یا یکی داره  ...

من چهارتا خواهر برادر پشت سر هم بودیم و مادرم مشکلاتی هم داشت....

کتکمون هیچ وقت نزد ولی کوتاهی هایی داشت الان که بزرگ شده ام نمی تونم ببخشمش

مطمئن باش بچه هامون هم بزرگ بشند هرگز مار را نمی بخشند تازه اگر بزنیمشون که هیچ وقت یادشون نمیره...

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

منم این دوران رو گذروندم دخترم رو میزدم از بس رو مخم بود اما بخاطر سنش بوده الان ک فهمیدم یکم بزرگ ت ...

آره منم پسرم کوچیکتر ‌‌‌‌‌بود گاهی میزدمش

الان دیگه بزرگ شده فقط گاهی دعواش میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج
این الان زدن داشت !!!  من پسرم خیلی شیطونه . خیلی اذیت میکنه .. اول که خوندم حق دادم بت گفتم ب ...

اخه ما طبقه چهارمیم اگه ازون بالا می افتاد پایین چی؟میدونم مقصر خودم بودم.و الانم میخوام خودمو درست کنم.

باورت نمیشهچقد خودم در خفا خودمو متهم میکنم.فاصله شون که خواست من نبود.ولی باز با این حال دلم نمیخوا ...

مهد رو.امتحان کنید. نه طولانی مدت. روزی سه ساعت حداکثر. از خودتون دورش کنید. بعدم وقتی برگرده حسابی خسته است و کمتر خرابکاری میکنه.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
من چهارتا خواهر برادر پشت سر هم بودیم و مادرم مشکلاتی هم داشت.... کتکمون هیچ وقت نزد ولی کوتاهی های ...

من که از مامانم کتک خوردم الانم عاشقشم ، اصلا خوب کرد که زد کاش تو خیلی موردهای دیگه مثل همین تصمیم ازدواج که مخالف بود و من پافشاری میکردم کتک شدید میزد دست و پامو میشکست و نمیذاشت ازدواج کنم

ولی خب به شخصه با اینکه از مامانم کتک خوردم ولی میمیرم واسش ، کتک زد که زد بچه بودم دیگه

برو پیش روانشناس کودک توقع داری بچه سه ساله بفهمه و درک کنه وقتی خودتون توان کنترل رفتارتون رو ندار ...

میدونم حق با شماست.اما خودم میدونم مشاور میخواد چی بگه.بدبختی من اینجاست میدونم رفتار خودم غلطه .و ربتار بچه ناشی از سنشه.

اخه ما طبقه چهارمیم اگه ازون بالا می افتاد پایین چی؟میدونم مقصر خودم بودم.و الانم میخوام خودمو درست ...

من خودم به این نتیجه رسیدم وقتایی که آرومم و با پسرم مهربونم و  خیلی راه میام اونم آرومتر و حرف گوش کن تره .. البته خیلی وقتام کنترلمو از دس میدم ولی در حد داد زدنه .. کتک گناه دارن بخدا .. سعی کن ترکش کنی 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
میدونم حق با شماست.اما خودم میدونم مشاور میخواد چی بگه.بدبختی من اینجاست میدونم رفتار خودم غلطه .و ر ...

خب بهت راهکار میده که مواقع خشم بتونی خودتو کنترل کنی، مجرم که نیستی مادری و تحت فشار شدید بچه داری

من اگر جای شما بودم یه برنامه مدون برای بچه ترتیب میدادم. مثلا بعد صبحانه حتما پارک تا یک ساعت یا حد ...

برنامه داریم.مثلا هر روز یه ساعت میبرمشون بیرون.اما اون تایمی که تو خونه هستن این دختر کوچکم دنبال خرارکاریه.یا لوازم ارایشمو خراب میکنه یا لوازم خونه را.جالبه من چیزز را هم دم دستش نمیذارم و اینجوریه