2777
2789
عنوان

مادر شوهرم توی جمع ظاهرم رو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2780 بازدید | 66 پست
والا من ک خودم درگیر دکتر هستم قراره ای وی اف کنم  ،واقعا نامردیه ک کسی رو بخاطر مشکلش بسوزونی

تو همچنان محل نده و وانمود کن خودتون بچه نمیخواید
ایشالا بزودی دامنت سبز میشه نگران نباش یکی از فامیلامون بعد از 17 سال و چندین بار ای وی اف و... بسلامتی بچش مرداد بدنیامیاد

اره من مث اونا قد بلند نیستم ولی خدایی از همشون خوشکل ترم و همه فامیلای شوهرمم ب مادر شوهرم چند بار ...

مهم شوهرته.یه بار یکی از فانیلاشون ازم تعریف کرد بعدا مادر شوهرم گفت حرفاشو باور نکن اون زیاد چاخان میکنه  یعنی تا این حد حسود

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از شماس؟ انشالا حل میشه

اره مشکل از منه ،ذخیره تخمدانم کمه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
یه نظر مت که به شوهرت بگو به خدا دو روز دیگه میگه خانواده من فرشته بودن که تو این سالها صدات در نیو ...

آخه من تا حالا باهاشون بحث نداشتم اینم دیگه خیلی ناراحت شدم ک جوابشو دادم ،شوهرمم میدونم میره بحث جدید درست میکنه 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
آخه من تا حالا باهاشون بحث نداشتم اینم دیگه خیلی ناراحت شدم ک جوابشو دادم ،شوهرمم میدونم میره بحث جد ...

خوب بحث جدید درست کنه

بذار یک بار برای همیشه بفهمن که باید جلوی دهنشون و بگیرن

عزیزم منم بعد دو سه سال باردار شدم بدون هیچ دکتری ... خودتو ببند ب جوشانده رازیانه شوهرتم عرق کاسنی ...

عزیزم من الان خیلی وقته ک با داروهای گیاهی و شیمیایی دارم درمان میکنم هیچی ب هیچی ،،رازیانه چون من پرولاکتینم بالاس نمیتونم مصرف کنم ،دکترم گفته تا فرصت داری باید زودتر میکرو بشی 

مرسی عزیزم ،ایشالله حاجت روا شی 

ممنون. ایشالا میشی مطمعن باش، وقتی فکرشو نمیکنی. روسیاهی به زغال میمونه.

بچه ها 

من دلم برای مامانم میسوزه بابام با بی فکریاش الان هیچی نداره، و الان صاحبخونه جوابشون کرده، تا آخر خرداد باید تخلیه کنن..تو رو خدا دعاشون کنید

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 
آخه من تا حالا باهاشون بحث نداشتم اینم دیگه خیلی ناراحت شدم ک جوابشو دادم ،شوهرمم میدونم میره بحث جد ...

به نظر من کلا رویه زندگیت و عوض کن

واسه چی بدو شوهرت میری که ابنجوری متلک بارت کنن؟

شوهرت طرف تو هس که از علت دکتر رفتنتون مطلع نمیشن .به شوهرت بگو بگه من مشکل دارم

اره شوهرم بهشون هیچی نگفته حتی مراقبه داروهارو تو خونه قایم کنه کسی اومد نبینه ،نمیتونم اینو ازش بخوام ،سختمه ب شوهرم اینو بگم

مثل منی من وقتی با خانواده شوهرم تنهام وچیزی میگن بهم نمی‌تونم به شوهرم بگم غمباد شده تو گلوم ولی خو ...

منم سعی میکنم خودم جواب بدم و ب شوهرم نگم 

چقد بی ربط...من بعد دو سال باردار شدم..اونم با جلوگیری باورت نمیشه...انقد شوکه شدم غش کردم..چون بچه ...

خوشبحالت ،شانس منه 

برعکسه باید غصتو بخوره بجاش آتیش میزنه یعنی انقدر سنگ دل و بیشعور، باید خودشو بزنه به اون راه و دعا ...

ن ،دوس دارن ک مستقیم بهشون بگم مشکل داریم 😐

از صب ک رفتم اونجا هم ی تیکه داشتن میگفتن کسی ک بچه نداره ب این دلیل ک بچه دار نمیشه ن اینکه خودش نخ ...

سلام عزیزم کاش قبل از ای وی اف از داروهای طب اسلامی کمک بگیری من خودم با داروی باه زنان طب اسلامی باردار شدم

تو همچنان محل نده و وانمود کن خودتون بچه نمیخواید ایشالا بزودی دامنت سبز میشه نگران نباش یکی از فامی ...

توکل ب خدا