بچه ها ما چن روز پیش خونه مامان بزرگ شوهرم همگی دعوت بودیم با مادرشوهرو خواهرشوهرم اینا ،بحث در مورد خواص خرما بود ک مامان بزرگ شوهرم گفت اره فلانی ب بچه هاش از بچگی خرما میداده میخوردن و الان چ قد و هیکلی دارن یهو مادر شوهرم ب من گفت مگه تو خرما نخوردی؟؟(من قد بلند نیستم مث خونواده شوهرم ولی کوتاهم نیستم متوسطم)همه بودن و شنیدن دامادشون هم بود اما شوهر من هنوز نیومده بود،،منم گفتم منظورتون چیه؟الان این بحث چ ربطی ب من داره با ناراحتی گفتم بعدش دیگه سرسنگین شدم باهاش وقتی حرف میزد ی نیم ساعت بعد خواهر شوهرم بلند توی جمع گفت ک مریم از حرف مامانم ناراحت شده ،مادر شوهرمم با لحن عصبانی و دعوا بهم گفت من منظوری نداشتم تو هم نمیخواد اینجوری رفتار کنی و با طعنه و کنایه حرف بزنی
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
خونمون طبقه بالای مادرشوهرمه 4 روز هست ک از اون اتفاق میگذره نرفتم خونشون ،ب شوهرمم نگفتم چی شده
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از صب ک رفتم اونجا هم ی تیکه داشتن میگفتن کسی ک بچه نداره ب این دلیل ک بچه دار نمیشه ن اینکه خودش نخواد هر کس باشه دلش بچه میخواد بعد از 1 سال ک از ازدواجش بگذره،،،آخه من 3 ساله ازدواج کردم و بچه دار نمیشم قراره ای وی اف کنم ولی ب کسی نگفتیم ب همه میگیم خودمون بچه نمیخوایم
نمیدونم برم خونشون یا ن ،تا حالا باهاشون بحثم نشده و بی احترامی نکردم
خیلی اعصابم خورده ،قبلا هم بهم متلک گفته ولی جواب نمیدادم چون همیشه مامانم میگه احترام خونواده شوهرتو بذار مخصوصا بزرگتر ولی خب واقعا حرصم گرفت کارش اشتباه بود،،بنظرتون فعلا نرم خونشون ؟؟آخه قبلا تقریبا هر روز یا 1 روز در میون میرفتم بهشون سر میزدم
از صب ک رفتم اونجا هم ی تیکه داشتن میگفتن کسی ک بچه نداره ب این دلیل ک بچه دار نمیشه ن اینکه خودش نخ ...
چ ربطی داره همه دورو بریای ما بعد 4،5 سال بچه میارن گاهی هم دیرتر من خودم بعد 4 سال تصمیم گرفتیم بارداربشم مشکلی هم نداشتم خودم نمیخواستم اصلا ب حرفاشون اهمیت نده،کارخوبیم کردی اونروزجواب دادی
سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢
چ ربطیپاره همه دورو بریای ما بعد 4،5 سال بچه میارن گاهی هم دیرتر من خودم بعد 4 سال تصمیم گرفتیم بارد ...
تا با من تنها میشن فورا بحث بچه و اینکه فلانی هم بارداره و نازایی چقد زیاد شده و اینا رو پیش میکشن ،منم ب روی خودم نمیارم ولی از اعماق وجودم میسوزم