بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من . دستگاه اس اچ ار و الکس عالیه ضرر هم نداره.فقط تو دوران بارداری نمیتونیبری 10 جلسه باید بری و هر ماه یک بار . ببخش همه روگفتم چون خیلب سوال میکنن در این مورد خواستم کامل توضیح بدم
من . دستگاه اس اچ ار و الکس عالیه ضرر هم نداره.فقط تو دوران بارداری نمیتونیبری 10 جلسه باید بری و هر ...
الان کامل از بین رفته شما دیگه نمیری؟
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
نه نمیرم . اصلا مو نداره گاهی بعضی جاها یکم در میاد که به قاعدش میرم اول هر ماه بعد ده جلسه هر سه ما ...
خوشبحالت راحت شدی منم بعد زایمانم برم
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤