2777
2789
عنوان

بنظرتون اين كار درسته بكنم؟؟؟؟؟

289 بازدید | 27 پست

بچه ها تقريبا ده روز پيش بود دوستم بهم زنگ زد گفت دوسته شوهرش دنبال يه دختر خوب ميگرده براي ازدواج گفت اشكال نداره عكس پروفايلتو بهش نشون بدم گفتم نه 

بعد اونم عكس پروفايل پسررو بهم نشون داد خوب بود استاد دانشگاهه پسره 

بعد فرداش زنگ زد گفت پسره هم از عكست خوشش اومده و اينا 

بعد هيچ خبري ازشون نشد 

حالا من ميخوام يه كاري كنم الكي بگم يه خاستگار ديگه برام اومده ولي اون ك تو نشونم دادي موقعيتشو قيافش و اينا بهتره

چي شد خبري ازشون نشد ؟؟؟؟ 

يا تو ميتوني از طريق اون واسطه خبر دربياري ببيني ميخواد بلخره  يا نه؟؟؟

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه باحال میخوای هر جور شده بکشونی بیاد خواستگاری

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

نه اگه خودشون بخوان بهت خبر میدن 

من خودم از این کارها کردم این موضوع تو ولی طرف بهم دیگه خبر نداده که به دوستم بگم که چی شد همش خجالت میکشیدم بهش پیام بدم بگم چیزی نگفته طرف هنوز فکر کنم نمیخواد و گرنه خودشون یه خبری چیزی میدادن

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
  چه باحال میخوای هر جور شده بکشونی بیاد خواستگاری

اره خب خوشم اومد ازش 

خودم ك نميتونم برم خاستگاريش😂😂

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️