2777
2789

میخوام یه وام بگیرم گفتن گواهی کسر حقوق بدون قید و شرط ضامنو باید بیاری اینو باید از بانک بگیرم یا بیمه تامین اجتماعی

ضامنم بازنشسته اس

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
گواهی کسر حقوق مال کارمندهاست ضامن ات اگه کارمنده باید از محل کارش بگیره

اها یعنی بازنشسته رو گواهی کسر حقوق نمیدن؟؟

پس چی ببرم 

خودشون گفتن بازنشسته هم قبوله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تامین اجتماعی امور بازنشستگان خود اون فرد باید بره بهش گواهی میدن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بازنشسته که کسر حقوق نداره.

حتما باید شاغل باشه و از همون محل کارش بگیره

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
اها یعنی بازنشسته رو گواهی کسر حقوق نمیدن؟؟ پس چی ببرم  خودشون گفتن بازنشسته هم قبوله

چرا برا بازنشته ام میدن باید از اداره ای که بازنششسته شده وحقوق میدن بهش از همونجا بگیره خود باباتم باید بره برا گرفتنش

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
عزیزم ضامنت باید بره از محل کارش واحد بازنشستگان یا از امور مالی اداره ای که قبلا کار میکرده بگیره

جایی کار نمیکرده خودش قبلا ازاد بیمه می ریخت الان از تامین اجتماعی بیمه میگیره 

تو گزینه ۲زده فیش حقوقی و حکم کارکزینی یعنی برای بازنشسته اینا لازمه؟؟بعد از کجا بیارم؟از تامین اجت ...

چه ربطی به تامین اجتماعی داره آخه.

به خود ضامنت بگو. فیش حقوقیش که هر ماه بهش میدن و حکمی که نشون میده اونجا استخدام شده.

دست خودشه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
جایی کار نمیکرده خودش قبلا ازاد بیمه می ریخت الان از تامین اجتماعی بیمه میگیره 

از تامین اجتماعی بگیره البته نباید سقفدماهانه وام از حقوق بابات بیشتر باشه

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
چه ربطی به تامین اجتماعی داره آخه. به خود ضامنت بگو. فیش حقوقیش که هر ماه بهش میدن و حکمی که نشون م ...

ضامنم پدرشوهرمه طفلک بلد نیس کجا بره 

خودم از اون بدتر😂

گفتم که ازاد بیمه می ریخته جایی کارمند نبود قبلا

ضامنم پدرشوهرمه طفلک بلد نیس کجا بره  خودم از اون بدتر😂 گفتم که ازاد بیمه می ریخته جایی کارم ...

آهان. خب اینجوری که دیگه اصلا حکم کار گزینی نداره

از تامین اجتماعی بگیره البته نباید سقفدماهانه وام از حقوق بابات بیشتر باشه

یه سوال دیگه پدرشوهرم ضامن دونفر دیگه هم هست ایا قبولش میکنن باز؟؟