2777
2789

یعنی تو این 4 سال قسم میخورم یه روز خوش نداشتم میخوندم فقط تو ریاضی و فیزیک لنگ داشتم ولی یه وقتایی شل کن سفت کن داشتم قراره برم دانشگاه اونو یجور درستش میکنم اخه رشته‌ای که دوست داشتم نیاوردم. الان مردد شدم میگم تو میخواستی میاوردی برو دانشگاه بزار یکم رها بشی این ۴ سال عذاب بس نبود؟ 6 سال فقط از دهم تا این ۴ سال کنکور گریه کردم بی‌نهایت‌ها عذاب کشیدم. شما بودید جای من چیکار میکردید؟ ناامیدانه حرف نزنید فقط نیاز دارم به راهنمایی🥲💔

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی قبول شدی

علوم تربیتی ولی میخوام عوضش کنم فعلا چاره‌ای ندارم برم

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

نظرم اینه زندگیو سخت نگیر با غصه خوردن چیزی عوض نمیشه سعی کن چند تا پلن برای خودت داشته باشی

حتما اخه کلن چیزی جز کنکور پلن نداشتم 

تاپیک آخر منو بخون

خوندم حرفات حقه ولی میدونی شاید یکی واقعا دوست داره من خودم پزشکی هدفم نبود عاشق دندونپزشکی شده بودم ولی ولی :))) نیاوردم خیلی سخته من هرروز حسرتشو میکشم

به ظرفیت روحی خودت نگاه کن و به شدت علاقه که به رشته خاصی داری 

ببین میتونی سختی ها رو تحمل کنی یک سال دیگه یا نه اگر اره که اوکی دیر نشده یک برنامه روتین داشته باش و شروع کن در کنار دانشگاه یعنی چی؟یعنی مرخصی بگیر بخون اگرنه که برو دانشگاه در کنارش اهداف دیگه داشته باش برو باشگاه زبان یاد بگیر درس بخون که با فارغ التحصیل شدن شغل خوبی پیدا کنی

ول کن بابا 

من یه استاد داشتم میگفت آدم رشته آبیاری گیاهان دریایی هم خونده باشه میتونه از اون یه کار پول ساز بسازه فقط تو هررشته ای هستین باانگیزه پیش برین موفق میشین 

باورکنید خوشبختی تو پزشکی نیس فقط 

آدم میشناسم با چرت ترین رشته الان پول ساز ترین بیزنس رو داره

خب ایتطوری سعی کن نباشی به مهاجرتم فکر کن

اتفاقا مهاجرت تو فکرمه‌ میدونی من میخواستم کامپیوتر بخونم نتونستم بیارم رشتم علوم تربیتی اون دانشگاه لعنتی کثافت اشغال نزاشت برم دیگه رفتم علوم تربیتی اگه نمی‌رفتم باید پشت کنکور میشستم‌ ۴ سال تو این اوضاع بودم زدم زیرش آخر:)))

منم از سال۴۰۱ دارم کنکور میدم امسال دیگه گفتم عرچی قبول بشم میرم دانشگاه رشته ای که دوست داشتم قبول نشدم و گفتاردرمانی قبول شدم دارم وسایلمو میبندم برم

کنکور با ما راه نیومد رفیق چهارسال عمرمون رفت الکی الکی

ول کن بابا من یه استاد داشتم میگفت آدم رشته آبیاری گیاهان دریایی هم خونده باشه میتونه از اون یه کار ...

من علاقم دندونپزشکی بود پزشکی نه ول کردم بعد کامپیوتر میخواستم نشد قبول نکردن گفتن باید دیپلم تجربی نمیشه رفتم علوم تربیتی ولی درستش میکنم🥲💔