2777
2789

یا چه کارهایی بر عهده ی شماست اما همسرتون انجام میده یکی از اقوام من شاید دو هفته یه بار اشپزی کنه و اینکه خیلی از کارها رو میگه بلد نیستم و انجام نمیده شما چطور ?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درحدنظافت خونه واشپزی که اکثراانجام میدن

درست اقایونم بایدکمک کنن

اماکلا توفرهنگ ما شلختگی وبی غذایی به زن ربط میدن میگن خانوم بی سلیقه

جالب حتی اگ همسر ادم لباسش بی اتو باشه میگن خانمش چکارمیکنه ک ی پیرهن مرتب تن شوهرش نیس

وقتی میبینم همسرم از صبح زود تا شب چه جوری زحمت می‌کشه و با این و اون سرو کله میزنه تا بتونه آسایش برای من و دخترمون فراهم کنه چرا من توی خونه براش آرامش و آسایش رو فراهم نکنم واقعا بعضی وقتا به خاطر خستگی هاش و آثار کارش روی بدنش ناراحت میشم از اینکه بخوام حداقل تو غذا درست کردن کم بزارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وقتی میبینم همسرم از صبح زود تا شب چه جوری زحمت می‌کشه و با این و اون سرو کله میزنه تا بتونه آسایش ب ...

عجیبه پس من فکر می کردم خیلیا اینجوری باشن که تو خونه غذا درس نمی کنن کلا واسه همسرشون هم کلاس می ذارن که تو نازو نعمت بزرگ شدن و بلد نیستن کار کنن 

عجیبه پس من فکر می کردم خیلیا اینجوری باشن که تو خونه غذا درس نمی کنن کلا واسه همسرشون هم کلاس می ذا ...

همسر من که غذا خوشمزه براش درست کنم کلی ازم تشکر می‌کنه و براش عزیز تر میشم و روحیش شاد میشه نمیدونم شاید شغل همسران اونا راحت باشه که بیرون از خونه خسته نمیشه طرف و این چیزا براش اهمیت نداشته باش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به به چه همسری به پای هم پیر بشین

ممنونم 

خب جفتمون کارمند هستیم و گاهی من حتی کارم دیرتر از ایشون تموم میشه

ایشون هم لطف دارن و درک میکنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...