2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ماساژ شوهرم بود یا گ،و،ز،ش😂

۲۵۰تا لایک خورد لامصب😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

توی یه تاپیک که گفتم تو نوجوانی گلاب میزدم به خودم که پسر آشنامون بوی منو حس کنه 🤭🤭🤭

خیلی لایک شد کامنتم اما یادم نیست چندتا لایک

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
توی یه تاپیک که گفتم تو نوجوانی گلاب میزدم به خودم که پسر آشنامون بوی منو حس کنه 🤭🤭🤭 خیلی لایک ش ...

عه تاتی،من ناخواداگاه کامنتات رو زیاد لایک میکنم

یکی شما یکی هم دوست قدیمی شما(اسم ی کاربره)..بخاطر همین‌جز معدود کسانی هستی ک اسمت یادمه..

عه تاتی،من ناخواداگاه کامنتات رو زیاد لایک میکنم یکی شما یکی هم دوست قدیمی شما(اسم ی کاربره)..بخاطر ...

ای جانم

باعث افتخار منه😘😘

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
یه تاپیک بود که استارترش سر لواشک خونگی با شوهرش دعواش شد سنشم خیلی کم بود یادم نیست جملمو دقیقا ول ...

اونجا دیس لایکم بود امارت بالا میرفت

میدونی ک اینجا سرزمین عجایبه😅

یه تاپیکی که دختره رفت خونه مادرشوهر ولی به مادرشوهرش سلام نکرده بود و و و ... ادامه ماجرارو تعریف کرد

که من چندتا پست گذاشتم و هرکدوم 200 و خرده لایک خورد... اولیش این بود که وقتی نمیخواستی سلام کنی چرا رفتی، نمیرفتی بهتر بود ... البته قبلا هم تجربه کردم ولی اصلا خوشم نمیاد.. میومدم تو سایت یهو میدیدم 100تا 200تا اعلان دارم😒

🖤

تاپیک هارلی خاطره همسایه مامانم اینا رو گفتم. نزدیک 900 تا لایک گرفت... 😊

خاطره ت چی بود؟😁😁😁

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊