2777
2789
یه تاپیکی که دختره رفت خونه مادرشوهر ولی به مادرشوهرش سلام نکرده بود و و و ... ادامه ماجرارو تعریف ک ...

‌منم همچی جمله ای رو اونجا لایک کردم

البته زیاد اینو گفته بودن..ولی معمولا صفحه اول هزکی بزاره بیشتر لایک میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‌منم همچی جمله ای رو اونجا لایک کردم البته زیاد اینو گفته بودن..ولی معمولا صفحه اول هزکی بزاره بیشت ...

همون پست من بود.. چون صفحه اول فقط پست من اینقدر لایک خورده بود.. چندنفر دیگه هم گفته بودنا ولی همه ماشالله گیر داده بودن به پست من😂 دیگه اخرا میخواستم برم بگم اقا تاپیکو بترکونین دیگه بسه😅 که خودش ترکید خداروشکر

🖤

خاطره ت چی بود؟😁😁😁

بابام اینا یه مستاجر داشتن همش این زن و شوهره دعوا میکردن از اونایی هم بودن که دو دقیقه بعد آشتی میکردن و قهقهه میزدن ..اینا طبقه سوم بودن ، مامان و بابای منم طبقه اول ..یروز این زنو شوهره شروع میکنن دعوا و کتک کاری و تو پله ها میان سمت پایبن ...زنه درو میزنه و بابای بیچاره ام با پیژامه باز میکنه ..زنه یهو خودش و پرت میکنه و از شلوار بابام میگیره و میره پشت بابام و همزمان تو اون گیر و دار که شوهرشم دنبالش کرده بوده و هی زنه هم پشت بابام اینور و اونور میپریده ، شلوار بابامو میکشه پایین ..مامانم میگه بابام با یه دست شورتشو گرفته بود نیفته .. با دست دیگه هم شوهر زنه رو گرفته بود نزنه ..از اونور هم داد میزده به مامانم که بیا کش شلوارمو بده دستم ...😁😁😁

من یه ساعت بعد رفتم خونمون دیدم بابام با موی پریشون نشسته رو مبل ..انگار از جنگ برگشته .اونام دو دقیقه بعدش مثل اینکه آشتی کردن و رفتن.. 

خدایا خودت پناه من و بچه هام باش . آمین💖
چی بود خو؟؟

یادم نمیاد خدایی 

اخه چند تا چیز تعریف کرده بودم یکیش 400تا یکی 200تا اینجوری لایک خوردن 

ولی اون 500و خوزده ای بود 

بذا فک کنم👀

اها فک کنم این بود 

یه دفه اولیل نامزدی خونه پدرشوهر بودیم  من رسیدم پدرشوهرم سر نماز بود 

نمازش مغربش که تموم شد یک بامن خوش و بش کرد هی تعارف کرد چایی بیارم شیرینی بیارم و ...

من هی میگفتم نه توروحدا زحمت نکشید اونم هی نیم خیز میشد منم نیم خیر به سمتش که جلوشو بگیرم 

خلاصه بیخیال شد منم حواسم رفت جای دیگه یهو پاشد منم نیم خیز رفتم سمتش گفتم عه بابا توروخدا زحمت نکشید 

یهوووووو قامت بست و گفت الله و اکبر

ای ضایع شدم ضایع شدم 😂😂😂😂

(با اندکی دخل و تصرف اگه کسی همون قدیمی رو یافت نگه دروغ گفتم خاطره واسه 4.5 سال پیشه 😂😂😂)

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
بابام اینا یه مستاجر داشتن همش این زن و شوهره دعوا میکردن از اونایی هم بودن که دو دقیقه بعد آشتی میک ...

🤣🤣🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
همون پست من بود.. چون صفحه اول فقط پست من اینقدر لایک خورده بود.. چندنفر دیگه هم گفته بودنا ولی همه ...

حالا ببین اون بنده خدا ک خرما رو نشسته میخورد چه اعصابی ازش خط خطی شد😅😅😅😅 شما لایک‌خوردی اعصاب نداشتی اون هزاران ریپلای داشت ک توجیه ش کنن..تعداد لایکش خیلییی کم بود

حالا ببین اون بنده خدا ک خرما رو نشسته میخورد چه اعصابی ازش خط خطی شد😅😅😅😅 شما لایک‌خوردی اعصاب ن ...

وای من روانی میشدم😂😂😂 منم خرمارو نشسته میخورم خداروشکر اونجا پست نذاشتم   

🖤

حالا ببین اون بنده خدا ک خرما رو نشسته میخورد چه اعصابی ازش خط خطی شد😅😅😅😅 شما لایک‌خوردی اعصاب ن ...

وااای کامنتهای حلیم هم اعصاب خورد کنه... مدام سر نمک و شکر دعواعه 😁

خدایا خودت پناه من و بچه هام باش . آمین💖

وای اون بنده خدا یه پست صفحات اول داشت قبل از اینکه بگه مگه خرمارو میشورید ؟ من داشتم میخوندم تاپیک رو دیدم تو امضاش نوشته به خدا از این به بعد خرمارو میشودم میخورم (همپین چیزی ) بعد با خودم گفتم وا یعنی چی تا اینکه با پست خرماش برخورد کردم خواستم ریپلای کنم که مگه شما خرما رو نمیشوری دوباره چشمم به امضاش خورد تازه به عمق فاجعه پی بردم 😂😂😂😂

بعدم دیدم تو هر صفحه دو سه تا ریپ داره 😂😂

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
وای اون بنده خدا یه پست صفحات اول داشت قبل از اینکه بگه مگه خرمارو میشورید ؟ من داشتم میخوندم تاپیک ...

در تاریخ نی نی سایت رکورد ریپلای رو زد

البته منم نمیشورم خرما رو..ولی حلیم رو با نمک میخورم😅

در تاریخ نی نی سایت رکورد ریپلای رو زد البته منم نمیشورم خرما رو..ولی حلیم رو با نمک میخورم😅

من خرمارو میشم و حلیم رو با شکر دارچین میخورم 

بیا گیسای همو بکشیم 😂😂