2777
2789
عنوان

شوهرم بهونه ميگيره چيكار كنم

334 بازدید | 20 پست

امروز به شوهرم ميگم پسرمون لباس ميخواد ٥٠٠ بده بريم لباس بخريم براش شوهر من اصلا خرجينميده ما خونه نداريم خونه بابامم وبابام بچشو نگه ميداره اصلا يقرون پول نميده امروز دلو زدم بدريا گفتم بچه لباس ميخواد اولش گفت اره بعد شروع كرد بهونه گيري من ماه پيش براي بچه. هام ماشين شارژي گرفتم خودم و خواستم بچهامو خوشحال كنم بهش گفتم از كجا و امروز بمن ميگه تو دروغگويي ماشينو گفته بودي از جاي ديگه خريدي الان ميگي از يجا ديگه درحاليكه جرا بايد دروغ بگم مگه كار خلاف شرع كردم؟و بعدم گفت كه بخوام براش ميخرم نخوامم نميخرم هيچكاريم نميتوني بكني منم بهش گفتم وظيفته بايد بكني برا بچت.بخاطر ٤ تا لباس چه بهونه ها كه نمياره براي اينكه براي بچش خرج نكنه من داشته باشم نوكر بچه هامم ماه پيش براشون ماشين شارژي گرفتم نزديك ٤ تومن برا دخترمم گردنبند طلا گرفتم لباسم براشون ميگيرم ولي اونم به عنوان پدر وظيفه داره در قبال بچه هاش.شما باشين چيكار ميكنين 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولمو برای خودم میذارم از خونه بابام بلند میشم

من احمقم همه زندگيمو گذاشتم برا بچه هاش عوض اينكه قدرشناس باشه طلبكارم هست.البته بچه هام كه جونمو ميدم براشون ولي همه اينا وظيفه اونه نه من دلم نمياد ارايشگاه برم يا لباس بخرم فقط بفكر بچه هامم ولي ديگه بسه مگه من دل ندارم دو بارم باباشون بكنه 

من احمقم همه زندگيمو گذاشتم برا بچه هاش عوض اينكه قدرشناس باشه طلبكارم هست.البته بچه هام كه جونمو مي ...

اشتباهت ارایشگاه نرفتن و لباس نخریدنه اصلا هزینه بچه ها با شما نیست نهایتا براشون سرمایه گذاری کنی کلش با باباشونه

من احمقم همه زندگيمو گذاشتم برا بچه هاش عوض اينكه قدرشناس باشه طلبكارم هست.البته بچه هام كه جونمو مي ...

ب خودت توهین نکن.بگی بچه هامون بهتره گلم

بگو باس جرا بشیم و اجاره بدیم.مردا زود عادت میکنن.عادتشون ندید

اشتباهت ارایشگاه نرفتن و لباس نخریدنه اصلا هزینه بچه ها با شما نیست نهایتا براشون سرمایه گذاری کنی ک ...

درسته من خودم دوس دارم ميكنم ولي وظيفه شده انگار.نميدونم چيكار كنم

خونه من گرفته بودم ولي اقا خيانت كرد منم خونرو پس دادم و با جهازم برگشتم خونه بابام

طلاق گرفتید یا متارکه اید

در اینصورت کمتر مردی خرج بچشو میپذیره.باس تو طلاقنامه دادگاه مبلغ نفقه و خرج ماهانه قید میکردی