2777
2789
عنوان

بیاید باهم لاغر بشیم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3231 بازدید | 305 پست

سلام بچه ها 🤗من هم خیلی اضافه وزن دارم میخوام لاغر شم ولی متاسفانه نمیدونم چرا هر چی ورزش میکنم و رژیم میگیرم سر ماه نهایتا دو کیلو کم میکنم البته سایزی بیشتر کم میکنم برای همین به مرور انگیزم رو از دست میدم شما میدونین چیکار کنم چون از ی دکتری شنیدم که اینطوری فقط چربیهات رو سفت میکنی 😔😔 راه کاری بلدین ‌‌.؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا سلام منم اومدم من باید ۲۵ کیلو کم کنم تورو خدا کمکم کنید 😞😔پسر بزرگم خیلی رو مخمه که مامان چاقی یه حلقه دارم یه دستگاه دراز نشست روزی یک ساعتم میتونم برم پیاده روی و تو خونه هم روزی یک ساعت میرقصم همه جور چای و دمنوش لاغری مثل زنجیل چای سبز عرق زیره تو خونه دارم رژیمم هرچی بگید میتونم بگیرم فقط کمکم کنید بهم انگیزه بدید همه چی خوب پیش میره تا وقتی غذا میبینم از خود بی خود میشم 😞😞😞

سلام بچه ها 🤗من هم خیلی اضافه وزن دارم میخوام لاغر شم ولی متاسفانه نمیدونم چرا هر چی ورزش میکنم و ر ...

گلم سایز کم کردن عالیه میدونی چرا؟؟؟

چون نشون میده که چربی با عضله جایگزین میشه و این مهم ترین نتیجه هست اگه میخوای بیشتر وزن کم کنی با ما باش من چندتا راهکار خوراکی هم میگم

حلقه‌های لاغری یا هولاهوپ‌ها یکی از بهترین روش‌های حفظ تناسب اندام بوده و هم‌چنین سرگرمی مفیدی تلقی می‌شود. امروزه در کشورمان انواع و اقسام حلقه‌های لاغری تولید می‌شود که انتخاب را برای افراد علاقمند به این فعالیت ورزشی دشوار می‌کنند. در این میان شرکت تن زیب نیزبه عنوان مبدع حلقه‌های لاغری وزن‌دار در کشور بیش از ۱۰ مدل مختلف و متنوع از حلقه‌های لاغری باکیفیت را تولید می‌کند.

اگر هنوز تجربه‌ای از کار با حلقه‌های ورزشی ندارید یا مایلید که حلقه لاغری‌تان را تغییر دهید، بهتر است نگاهی به این مقاله بیاندازید.

بهترین راه برای انتخاب حلقه لاغری مناسب، در نظر گرفتن چند فاکتور اصلی شامل اندازه یا سایز حلقه، وزن حلقه و مدل یا استایل حلقه است. در ادامه به توضیح بیشتر در خصوص این فاکتورها می‌پردازیم.

فاکتور اول: سایز یا اندازه حلقه لاغری

۱قد خود را از زمین تا میانه کمرتان (ناف) اندازه بگیرید: این اندازه نشان‌دهنده قطر مناسب پیش‌فرض برای حلقه‌ای که انتخاب می‌کنید، است. زمانی که حلقه‌ی لاغری را به صورت عمودی روی زمین قرار می‌دهید، ارتفاع آن می‌بایست تا جایی مابین کمر و سینه‌تان برسد. این اندازه پیش فرض برای حلقه لاغری مناسب شماست که البته با توجه به سایزبدن‌تان و هم‌چنین تجربه حلقه‌زنی‌تان می‌تواند تغییر کند.

برای مثال بیشتر بزرگ‌سالان حلقه را با قطر حدود ۱۰۰-۱۱۰ سانتی‌متر شروع می‌کنند.

۲نوع و سایز بدن: در صورتی که جثه شما از میانگین کوچک‌تر است، می‌توانید با توجه به قدتان حدود ۵-۱۰ سانتی‌متر از قطر حلقه بکاهید. هم‌چنین در صورتی که جثه بزرگ‌تری دارید نیز می‌توانید حدود ۵-۱۰ سانتی‌متر به قطر حلقه اضافه کنید. البته این مقدار با توجه به مرحله قبل نیز قابل اندازه‌گیری است.

۳افرادی که تجربه حلقه‌زنی دارند می‌توانند حلقه‌ لاغری کوچک‌تر انتخاب کنند. در صورتی که تجربه حلقه‌زنی دارید، پیش‌زمینه‌ای در انجام حرکات موزون دارید و یا در وضعیت ایده‌آل بدنی هستید، می‌توانید از حلقه‌های لاغری کوچک‌تر شروع کنید.

برای مثال حلقه‌زن‌های باتجربه می‌توانند حدود ۵-۸ سانتی‌متر از حلقه‌ی متناسب با قدشان بکاهند.

در صورتی که حلقه‌ای که انتخاب کردید را بیش از ۵-۱۰ ثانیه نمی‌توانید روی کمرتان نگه دارید، احتمالا حلقه کوچکی انتخاب کرده‌اید و می‌بایست حلقه بزرگ‌تری را امتحان کنید.

خب خیلیا هنوز با حلقه زدن و کنترل کردنش مشکل دارند من اینجوری یادگرفتم که ابتدا پای راستم رو کمی جلو بردم و روی پنجه هایش تکیه دادم و حلقه رو با به صورت پادساعتگرد چرخوندم و شروع به جلو عقب کردن کمرم کردم اوایل زود میفتاد اما کم کم کنترلم کامل شد و الان دیگه فقط پاهامو کنار هم و قرار میدم

https://www.tanzib.com/فیلم-آموزشی-حلقه-زدن/

راستی دوستانه که دیسک کمر دارند لطفاً قبل از هرچیزی با دکترشون مشورت کنند 

همتون اینو خوب میدونید که حلقه زدن باعث کالری سوزی زیاد (۱۰۰۰کیلوکالری در هر ساعت) و کوچیک شدن شکم و پهلو میشه اما چرا بعضیا میگن پایین شکمشون رو آب نمیکنه؟؟؟

دلیل این هم فقط اینه که موقع حلقه زدن شکمشون رو داخل نمیدن همین نکته کوچیک خیلی تاثیرگذار هست

حلقه زدن بیشتر از یک ساعت در روز هم ممنوع هست

حلقه رو باید تو سه الی ۴ ست ۱۵-۲۰ دقیقه ای زد 

کسایی که تازه شروع کردن می‌توانند اینو کمترش هم کنند تقریبا تو هر دقیقه باید صد دور حلقه رو دور کمر بچرخانید

بچه ها کسایی که شروع کردن هر روز و در صورت امکان هر ست بیان اعلام کنند که چند دور یا چند دقیقه حلقه زدن کسایی هم تازه شروع کردن خجالت می‌کشند و اعلام کنند ما اینجاییم تا بهم کمک کنیم و انگیزه بدیم

عشقم منم هستم قدم 167 وزنم 73 😐😐😐

هیچ یک از اینارو ندارم 😑😑

من چیکار کنم

بچه ها بنطرتون من چقد باید لاغر کنم

ی زمانی ژلوفن من بودی  از وقتی شدی استامینوفن بقیه ..دیگه شیاف منم نیسی  ..بیبی                      تیکر بارداری نیس دعا کنین بارداری شه 😑                 دیش دیرین دیرین ماشالا دیش دیرین دیرین ماشالا      نامزدبازی دزدی خوشه ماشالا  
بمون روتین روزانه رو برو الان میخوام اونا رو هم بگم 

مرسی عزیزم😍

ی زمانی ژلوفن من بودی  از وقتی شدی استامینوفن بقیه ..دیگه شیاف منم نیسی  ..بیبی                      تیکر بارداری نیس دعا کنین بارداری شه 😑                 دیش دیرین دیرین ماشالا دیش دیرین دیرین ماشالا      نامزدبازی دزدی خوشه ماشالا  

⭕️پست اول دوره⭕️

.

نكاي كه بايد براي دوره مد نظر بگيريد:

١-بسيار مهم هست كه هدفمند باشيد و جلو بيايد

٢-بسيار مهم هست كه تمام كار هاي گفته شده درست انجام بدهيد

٣-بيايم ايراني بازي در نياريم،بگيم چون رايگان هست پس جديش نگيريم .

٤-فنجونامون رو خالي كنيم.اين دوره قبلا اجرا كرديم و نتيجه ها فوق العاده بود.

٥-هر روز پست كلي ميذاريم و در ادامه توضيحات مربوط به پست را ميذاريم و شما بايد نكات هر روز و روز هاي گذشته را رعايت كنيد.

⭕️ پست دوم دوره⭕️

خيلي بهتره  كه يه دفترچه يادداشت واقعي داشته باشيد و يادداشت  هاتون رو با دست خط خودتون باشه

كوچيك باشه كه همه جا همراهتون باشه

ولي اگر خيلي سخته براتون ميتونيد از اپليكيشن google keep يا مشابه استفاده كنيد